Čarodějův učeň

67%

Komentáře a recenze 43

Dle počtu bodů
Lady Di
Lady Di
369 bodů
9.5
Na Čarodějova učně jsem koukala už jako malá. Od té doby je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Pravda, možná to není úplně top, ale u mě k mým top filmům patří. Líbí se mi také to, že se děj odehrává v přítomnosti a ne ve středověku. Také rozhodně celkový děj. A abych nezapomněla, i herecké obsazení. Já osobně doporučuji.
Prcek008
Prcek008
328 bodů
6
Neoslní ale ani neurazí. Čarodějův učeň je přesně takový jaký se zdá být, všechno se děje tak jak to člověk čeká a žádný nečekaný zvrat se nekoná po celou dobu filmu. Nicolas Cage tomu dodává štávu. Prostě pohodová skoro dvouhodinová teenagerovská záležitost.
jidášek
56 bodů
2.5
Prosim vás, hlavně za to nikdo neutrácejte peníze v kině. Kupte si radši láhev vína, běžte s dětma do zoo nebo do muzea, darujte je na charitu, zabalte si do nich rybu, nebo je prostě jenom vyhoďte z okna. Efekty pěkný, příběh v podstatě nulovej, za herecký vykon "učně" bych se nemusel stydět já v 7 letech, když jsme hrál ve školním představení kašpárka v máminejch zelenejch legínách s bílejma puntíčkama. Vážně nechápu Nicolase Cage. Ne snad, že by byl jeho výkon nějak podprůměrný, ale v posledních letech se na něj dalo koukat jen v Obchodníkovi se smrtí a v Kick-Ass. Resp. na ty filmy, ke kterým se upsal. Kouknul bych se na to znova? "I'd rather have a blowfly lay eggs and hatch larvae in my auditory canal. " (S.C.).....25%