Čarodějův učeň

67%

Komentáře a recenze 43

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Povedená akční komedie s Cagem ale celkově měla na víc.
Edward
Edward
2 487 bodů
7
7/10
Krupe
Krupe
2 278 bodů
6
Jay Baruchel nebyl vtipný, jen se o to velmi, skoro až překotně a nepřirozeně snažil. Film je z toho slabšího soudku. Mrzí mě to, docela hodně jsem od něj očekával, už kvůli Nicolasi, ale scvrklo se to na jedno velké máchání rukama a toť vše.
wop
wop
1 716 bodů
8
Dobře natočená, vtipná kouzelnická podívaná, která sice nechytne za srdce ani tam, kde by si to tvůrci přáli, ale rozhodně pobaví. Nicolas Cage a Alfred Molina tvoří jako protivníci výborný pár, škoda snad jenom obsazení hlavní postavy Davea, který nepřestává být komickou figurkou ani ve chvíli, kdy bych už očekával, že na plátně konečně uvidím kýženého hrdinu.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
6.5
Prostě pohádka.
hroufie
1 416 bodů
6.5
Za poslední roky rozhodně jeden z těch koukatelných filmů Cagea.
myllyn
myllyn
885 bodů
7
Další triková fantasy podívaná s typickým Nickovým kukučem. Tentokrát jako čaroděj, který si musí vychovat svého nástupce. Alfred Molina opět jako záporák je opět skvělý a ty triky místy překvapující. oživlý býk a ten drak! jako živý. Jay Baruchel je za začátku typický ňouma.
sugi
752 bodů
6.5
… film má obrovský potenciál , který nebyl bohužel využit … na začátku sice nabírá rychlost svou originalitou , tu ale brzy ztrácí až zcela vyšumí do prázdnoty … … myslím , že by to šlo i lépe a mohli jsme se dočkat nějaké čarodějné ságy ve stylu Pirátů s Karibiku nebo Pána prstenů , velká škoda nevyužitého potencionálu ...
David Ženíšek
David Ženíšek
662 bodů
7
Tento film má skvělou kreativitu, postavy a příběh. Herci hrají dobře. což mě hlavně u Cage překvapilo, záporáci fungovali dobře a magie byla zajímavá. Co mě trochu zklamalo byl závěrečný souboj. Celkově se ale jedná o povedený film
mikewin
mikewin
569 bodů
5.5
Efekty zábavné, příběh na úrovni pohádek, herecké výkony opravdu hrůza a běs. Vážně nechápu Nicolase Cage. Ne snad, že by byl jeho výkon nějak podprůměrný, ale v posledních letech se na něj dalo koukat jen v Obchodníkovi se smrtí.