Superman/Batman: Veřejní nepřátelé

71%
Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
Plakát traileru
Superman/Batman: Veřejní nepřátelé je americký animovaný film. Nejlepší světoví superhrdinové se stali nejhledanějšími zločinci! Země zmítaná potížemi přijala zoufalé řešení: Lex Luthor se stal prezidentem USA a Liga spravedlivých je ve službách vlády. Proti novému režimu se postavili jen Batman a Superman, a jejich neloajálnost je přesně tím, oč Luthor usiloval. Využil jejich statut vyděděnců, vyprovokoval proti Supermanovi skandál a konečně slaví vítězství nad mužem z oceli. Tento originální animovaný film, založený na populárním comicsu Jepha Loeba a Eda McGuinnesse, překypuje politickými intrikami a akcí nabitými souboji mezi hrdiny, kteří bez výjimky věří, že právě oni stojí na správné straně zákona.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Zápletka hodně fain. Lex Luthor je prezidentem, Justice Leauge mu slouží, teda kromě Batmana a Supermana, kteří se stávají nepřátely státu a je na ně vypsaná odměna. Mohl to být skvělý politický thriller, ale takové ambice tady asi nebyly, takže "jen" fain animák.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Batman a Superman v jednom filmu? Super. Ještě lepší by to bylo hrané. Chválím plno soubojů a divoké akce. Postupem času mi opakující se bitky už nepřipadaly tak zajímavé. Celkem jde o fajn animovaný akčňák.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
Předlohu jsem bohužel nečetl, ale předpokládám, jak je to již zvykem u animovaných adaptací komiksů, děj ustoupil hlavně akci, o kterou opravdu není nouze, ale o trošku lépe propracovaný příběh už je.

Dodatečné informace

Původní název:
Superman/Batman: Public Enemies (více)
  • USA Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
  • USA Superman/Batman: Public Enemies
  • USA Superman/Batman: Enemigos públicos
  • USA SuperMan/Batman: Ennemis publics
  • USA Superman/Batman: Nemici pubblici
Premiéra v ČR:
1. 10. 2013
Země původu:
USA
Čeština:
Superman/Batman: Veřejní nepřátelé je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Superman/Batman: Veřejní nepřátelé


Powered byJustWatch