Turnaj zabijáků

55%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Pohodová akční jednorázovka, ve které se pořád něco děje. Zapamatováníhodných je pár přestřelek (autobus, bar), známí xichti (Sommerhlader rulez) a fešná Kelly Hu. To co mi vadilo byly místy možná trošku nepřehledné bitky a Carlyle v postavě kněze. I přes to docela spokojenost. 6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Akční krvák jak má být. Až na pár nejasností s oním čipem je to hustý film o zabijácích, kteří likvidují sami sebe navzájem. To tu ještě nebylo.
kOCOUR
kOCOUR
7 103 bodů
6
Slušné fan-řemeslo s dementním scénářem a úděsným Carlylem. Mám toho spoustu proti (vydalo by to na hodně dlouhý seznam), ale těch cheesy momentů a celých scén (bar!) je tu tolik na jednom místě, že se pod tři nedostanu. Béčko jako prase se vším všudy a vybuchujícími těly navíc.
kedl
kedl
6 380 bodů
6.5
Slušná akce, která jede od začátku do konce, ale občas to trochu skřípe. Najivita některých "profi zabijáků" byla otřesná. Proč nezabiji někoho hned, když si ho můžu vychutnat? Pokud od, ale nezabije mě !!:-D Taktéž mi tam chyběla, alespoň jedna větší hvězda třeba Jason Statham, Mickey Rourke.