Dark Ride

41%
Dark Ride
Dark Ride
Dvě malé holčičky, jeden zábavní park, jedna atrakce, ale žádná cesta zpět. Vraha, žijícího uvnitř atrakce, se podařilo chytit a s diagnózou mentálně retardovaného na úrovni 5-ti letého dítěte zavřít do léčebny. Dvě malá děvčátka však nebyla jediná. Našlo se dalších 14 obětí... Ovšem to se netýká party pěti teenagerů, kteří se vydávájí na výlet a chtějí starosti zanechat daleko za sebou. Užívají si cestu, pro zpestření jízdy naberou ještě stopařku, vypadá to na naprosto bezstarostnou jízdu.Ale jen do okamžiku než se rozhodnou užít si trochu adrenalinu přespáním v temné atrakci zábavního parku s přízračným jménem "Dark Ride"... Nebo se jich ona pochmurná historie přeci jen týká?



Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
V tomto filmu se, než dojde k vraždě, zbytečně dlóóóuho kecá. Dal bych jen jednu hvězdičku ale přidám ještě jednu na vrch za vraždičky. Také jde o klasiku vyvražďování a rutinní horor. Zdá se mě to nebo zde někdo kopíroval Jasona Vorheese a Michaela Meyerse? Vrahoun s maskou?? To už tu bylo a v lepším podání.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Další rutinní vyvražďovací hororová záležitost, se síleným maniakem. Herci katastrofa, nemají co hrát, k tomu jsou absolutně nesympatičtí. Po hororové stránce chabé, překvapivá pointa byla průhledná a mě osobně došla tak v polovině filmu, takže její záměr překvapit se nekonal. Jedna hvězda jen za to, že jsem fanda hororu.
kery-
kery-
3 671 bodů
0
S tímhle filmem se to "bahno" táhne hned od začátku. Scénář je nedotažený a plný nesmyslů, stačí vám minuta na to, aby jste zjistili, že jde o další typickou teenagerovskou vyvražďovačku a že na konci z celé bandy přežije jeden nebo dva lidi. Ve chvíli, kdy psychopat uřízne hlavu dívce, která má plno práce s kouřením kluka - kterého ani nezná - a on kupodivu nic nepozná, jsem měl chuť to vypnout. Navíc chování postav a načasování vraždícího retarda, který KUPODIVU nebyl odsouzen na smrt za vykuchání 2 mladých puberťaček, a KUPODIVU utekl z léčebny zrovna ve chvíli, kdy se celá banda chystala na návštěvu atrakce, je na úrovni ODPADU!

Dodatečné informace

Původní název:
Dark Ride (více)
  • USA Dark Ride
  • USA La casa del terror
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění