Dark Ride

41%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
V tomto filmu se, než dojde k vraždě, zbytečně dlóóóuho kecá. Dal bych jen jednu hvězdičku ale přidám ještě jednu na vrch za vraždičky. Také jde o klasiku vyvražďování a rutinní horor. Zdá se mě to nebo zde někdo kopíroval Jasona Vorheese a Michaela Meyerse? Vrahoun s maskou?? To už tu bylo a v lepším podání.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Další rutinní vyvražďovací hororová záležitost, se síleným maniakem. Herci katastrofa, nemají co hrát, k tomu jsou absolutně nesympatičtí. Po hororové stránce chabé, překvapivá pointa byla průhledná a mě osobně došla tak v polovině filmu, takže její záměr překvapit se nekonal. Jedna hvězda jen za to, že jsem fanda hororu.
kery-
kery-
3 671 bodů
0
S tímhle filmem se to "bahno" táhne hned od začátku. Scénář je nedotažený a plný nesmyslů, stačí vám minuta na to, aby jste zjistili, že jde o další typickou teenagerovskou vyvražďovačku a že na konci z celé bandy přežije jeden nebo dva lidi. Ve chvíli, kdy psychopat uřízne hlavu dívce, která má plno práce s kouřením kluka - kterého ani nezná - a on kupodivu nic nepozná, jsem měl chuť to vypnout. Navíc chování postav a načasování vraždícího retarda, který KUPODIVU nebyl odsouzen na smrt za vykuchání 2 mladých puberťaček, a KUPODIVU utekl z léčebny zrovna ve chvíli, kdy se celá banda chystala na návštěvu atrakce, je na úrovni ODPADU!