Bubblegum Crisis Tokyo 2040: Shadow War

20%
Bubblegum Crisis Tokyo 2040: Shadow War
Bubblegum Crisis Tokyo 2040: Shadow War
Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit!



Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
To si ze mě zase někdo vystřelil. Tvůrci museli utéct odněkud z ústavu, protože neveřím tomu, že něco tak nehorázně tupého může někdo vymyslet, a že to ještě někdo schválí a zasponzoruje. Nemám slov, prostě totální nesmysl, kterej není ani trochu zábavnej, ale spíše nehorázně nudnej s přímo příšernými herci a zvuky místo hudby.
kery-
kery-
3 671 bodů
0
Asi 2 roky se mi to tu válelo. Původně jsem měl v záměru se ožrat jako prase a pak to zkouknout. K tomu jsem se ale nedostal, tak jsem včera sesbíral všechnu odvahu a dal to za střízliva. No co dodat, jsem sakra rád že to mám za sebou a jelikož to má 13%, neumím si představit že existuje ještě něco horšího...Jo a ty "akční" záběry na budík, na kterém je pořád nula a na nehýbající se páky a pedály budu mít v hlavě asi hodně dlouho!

Dodatečné informace

Původní název:
Crawler (více)
  • Kanada Bubblegum Crisis Tokyo 2040: Shadow War
  • Kanada Crawler
  • Kanada Vraždící buldozer
Premiéra v ČR:
4. 11. 2023
Země původu:
Kanada
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch