Ke sledování Netflixu se vás v září pokusí svést blondýnka Marilyn Monroe, císařovna Sissi nebo další řada Cobry Kai

Ke sledování Netflixu se vás v září pokusí svést blondýnka Marilyn Monroe, císařovna Sissi nebo další řada Cobry Kai
Cobra Kai | Netflix

1. září

Love in the Villa
Americká romantická komedie. Mladá žena se čerstvě po rozchodu rozhodne odjet do Verony. Když ale přijede, zjistí, že vilu, kterou si zarezervovala, musí sdílet s cynickým Britem.
Love in the Villa
Detox
Francouzský komediální seriál. Třicátnice Lea a Manon se rozhodnou pro digitální odvykačku na třicet dní a přinutí k tomu i své rodiny.
Détox
Fenced In
Brazilská komedie o jedné netradiční válce sousedů. Walter se nervově zhroutil a nesmí poslouchat příliš hlasité zvuky, jinak mu hrozí další záchvat, který ho může ohrozit na životě. Lékař mu tedy doporučí, aby se z hlučného Ria de Janeira přestěhoval na klidný a tichý venkov. Jenže to Walter ani jeho žena netušili, že jejich sousedy budou ti nejhlučnější lidé v okolí...
Fenced In
Králík samuraj: Usagiho sága
Druhá řada animovaného seriálu inspirovaného slavnou japonskou mangou Usagi Yojimbo.

2. září

Kája + Oliva
Film pro děti vycházející z knižní série Annie Barrows. Kája a Oliva by nikdy nečekaly, že se spřátelí, obě holčičky jsou totiž naprosto odlišné. Kája je tichá a rozvážná, zatímco Oliva je nebojácná a hravá. Ale pro to, aby spolu zažily neuvěřitelná dobrodružství, jsou jejich opačné povahy možná tou nejlepší ingrediencí.
Kája + Oliva
Kája + Oliva: Tančí jako o život
Kája a Oliva se zapíšou na hodiny baletu, jejich nadšení ale opadne v okamžiku, kdy zjistí, že je tu nečekají žádné souboje s meči, kopání nebo tanec až do samotného vyčerpání. Jenže rodiče Olivy nechtějí, aby dcera skončila, Kája se proto rozhodne, že v tom svou kamarádku nenechá samotnou.
Kája + Oliva: Tančí jako o život
Kája + Oliva: Duch, který musel zmizet
Když Kája zjistí, že na školních záchodcích straší, Oliva jí pomáhá se získáním schopností. S pomocí svých spolužáků připraví rituál, který má ducha osvobodit, zachránit školu a zničit Nancy její den.
Kája + Oliva: Duch, který musel zmizet
Slavnost trubadúrů
Obhájce Yusuf a jeho otec ashik (označení pro pocestného trubadúra v Turecku, Azerbajdžánu, Gruzii, Arménii a Íránu) se potkají po dvaceti pěti letech odloučení. Snaží se vyřešit své problémy z minulosti i s ohledem na nejistou budoucnost, ve které se již nikdy nemusí potkat.
Slavnost trubadúrů
Nejsi výjimečná
Španělský komediální seriál. Amaia by vám řekla, že její život nestojí za nic. Přes noc totiž musí opustit svůj dosavadní život v Barceloně a přestěhovat se do matčiny rodné vesnice, kde se snad nikdy nic nestalo. Nemá tu přátele ani co dělat. Pak ale jednoho dne zjistí něco, co jí může obrátit život naruby. Možná je nositelkou rodinné magie, kterou ovládala její babička, jediná čarodějnice, která kdy v Salabarrii žila.
Nejsi výjimečná
Buy My House
První řada nové reality show ze světa realit. Majitelé domů napříč Spojenými státy se snaží udat své domy jednomu ze čtyř realitních magnátů.
Buy My House
Fejky
Americký komediální seriál o dvou dospívajících dívkách, které nečekaně vybudují největší síť na padělání občanských průkazů.
Fejky
Můj brácha má prima holku
Představovali jste si někdy, jak vaši sourozenci randí, flirtují a jaký je jejich soukromý život v oblasti lásky? Tato nová reality show jde ještě dál a nechá sourozence randit společně. Pomůže v této televizní seznamce hrdinům přítomnost sourozence k vybrání toho pravého nebo té pravé? Nebo bude jejich účast spíš na překážku?
Můj brácha má prima holku
Ďábel v Ohiu
Psychiatrička Suzanne Mathis poskytne přístřeší dívce, která utekla z tajemného kultu. Vše se ale brzy začíná komplikovat, neboť přítomnost záhadné dívky začíná ohrožovat její rodinu.
Ďábel v Ohiu

3. září

Little Women
Jihokorejský seriál o třech sestrách z chudých poměrů, které se zapletou do spiknutí mocných lidí.
Jakeun Assideul

5. září

Eojjeoda Jeonwonilgi
Jihokorejský romantický seriál o veterináři, který se z velkého města přestěhuje na venkov, kde mu s nesnázemi spojenými s novou prací pomáhá místní sympatická policistka.
Eojjeoda Jeonwonilgi

6. září

Untold: The Race of the Century
Další díl sportovní dokumentární série. Příběh skupiny Australanů, kteří se spojili, aby v roce 1983 přetrhli sto třicet dva let trvající vítěznou šňůru newyorského jachtového klubu v závodě amerického poháru Race of the Century.
Untold: The Race of the Century
Bee and Puppycat
Anime seriál pro dospívající publikum. Na kouzelném ostrově žije impulzivní Bee a její chlupatý společník. Každý den zažívají různá dobrodružství, protože pracují pro intergalaktickou agenturu. Nové díly poprvé na Netflixu.
Bee and PuppyCat
Diorama
Švédské romantické drama o dříve vášnivém manželství, které se pomalu začíná rozpadat.
Get Smart With Money
Dokumentární pořad o tom, jak ušetřit co nejvíc peněz.

7. září

Indian Predator: The Diary of a Serial Killer
Indická policie našla podezřelého z vraždy novináře a vypadalo to, že je případ uzavřený. Pak se ale objeví tajný deník, který ukazuje na třináct dalších obětí a možný případ kanibalismu...
Chef’s Table: Pizza
Dokumentární seriál věnovaný jednomu z nejoblíbenějších a nejslavnějších jídel na světě – pizze.
Chef's Table: Pizza

8. září

V pasti
Třetí řada seriálu. Andri a Henrika musí řešit další vraždu, jejíž vyšetřování je zavede do prostředí záhadného kultu a motorkářského gangu. Případ navíc podle všeho souvisí i se zmizením jedné ženy v roce 2013.
The Anthrax Attacks: In The Shadow of 9/11
Po tragických událostech z 11. září čekalo na FBI další velké vyšetřování – případ dopisů plných antraxu.
The Anthrax Attacks
The Imperfect
Americko-kanadský sci-fi seriál. Tři dvacátníci Abbi, Juan a Tilda se stali součástí experimentální genetické terapie. Stala se z nich ale monstra, která se právě spojila a chtějí dopadnout vědce, který jim to udělal...
The Imperfects
Who Likes My Follower?
Španělská reality show ze světa úspěšných influencerů. Trojice z nich se snaží si pomoci v oblasti soukromého života. Navzájem si vytipují vhodné kandidáty na randění a doufají, že digitální srdíčka vymění za ta skutečná.

9. září

Cobra Kai
premiéra páté řady seriálu
Surinam
Jihokorejský kriminální seriál inspirovaný skutečnými událostmi. In-gu Kang se živí jako obyčejný obchodník. Když ho ale osloví korejská tajná služba, aby jí pomohl dopadnout drogového bosse Yo-hwan Jeona ovládajícího Surinam, nezbývá mu nic jiného, než se zaplést do obchodu s drogami.
Surinam
Merlí. Sapere Aude
druhá řada seriálu
Tady cesta končí
Americký akční thriller o tom, jak se jedna běžná cesta přes Spojené státy stane cestou do pekla. Brenda, její dvě děti a bratr Reggie se stanou svědky brutální vraždy. V tu chvíli začíná v pouštích nového Mexika boj o život. Vrah je jim v patách a rodina musí vymyslet, jak mu uniknout.
Tady cesta končí
Hluboce pod vlivem
Francouzský romantický film o mladé talentované potápěčce, která riskuje vše vášnivým, destruktivním vztahem se svým instruktorem, držitelem dosavadního rekordu.
Hluboce pod vlivem

12. září

Vědátorka Ada Twistová
premiéra třetí řady animovaného seriálu pro nejmenší

13. září

Cyberpunk: Edgerunners
Animovaný seriál na motivy počítačové hry Cyberpunk 2077. Hlavním hrdinou příběhu je pouliční dítě, které se snaží přežít ve městě posedlém technologiemi a tělesnými modifikacemi.
Cyberpunk: Edgerunners

14. září

Heartbreak High
Australský reboot stejnojmenného seriálu z 90. let. Vítejte na střední škole Hartley High a sledujte její studenty, jak se perou se svými problémy, láskami, rozchody a vším, co k dospívání patří.
Heartbreak High
Broad Peak
Polské drama o horolezci, který se po pětadvaceti letech rozhodne dokončit svůj výstup na Broad Peak, který kdysi musel vzdát.
Broad Peak
El Rey, Vicente Fernández
Mexický seriál o hudební a filmové ikoně Vicentu Fernandezovi.
El Rey: Vicente Fernández
Sins of Our Mother
Dokumentární minisérie o Lori Vallow a pátrání po jejích zmizelých dětech, které, jak se ukázalo, sama zabila stejně jako svého prvního manžela.
Sins of Our Mother
The Lørenskog Disappearance
Norský seriál vycházející ze skutečných událostí. Když zmizí manželka vlivného miliardáře, policisté se musí vypořádat nejen se samotným případem, ale i s mediálním tlakem a podvodnými informátory.

15. září

Bastard!! Heavy Metal, Dark Fantasy
jedenáct nových dílů seriálu
Terim
Dokument o bývalém tureckém fotbalistovi Fatihovi Terimu, který později stanul na střídačce jako trenér turecké fotbalové reprezentace.
Terim
Hafani ve vesmíru
premiéra druhé řady animovaného seriálu pro děti

16. září

Dům na vlnách
Japonský anime film. Kosuke a Natsume spolu vyrůstali jako bratr a sestra, když ale zemře Kosukeho dědeček, začne se jejich vztah měnit. Jednoho letního prázdninového dne se Kosuke a jeho spolužáci proplíží do bytového domu, který má být brzy zbořený a kde prý straší. Kosuke tu s Natsume vyrůstal, místo má pro něj velký význam, protože je plné společných vzpomínek. Náhodou tu potká i Natsume a pak se to stane. Všichni ztratí vědomí, a když se probudí, zjistí, že dům je obklopený oceánem, ve kterém plave. Kosuke a ostatní musí spojit síly, aby přežili a vrátili se domů.
Gymnastics Academy: A Second Chance
Australský rodinný seriál z prostředí sportovní gymnastiky.
Winx Saga: Osud
druhá řada fantasy seriálu
Do Revenge
Americká komedie o velmi nečekaném spojenectví za účelem pomsty. Drea je hvězdou školy do té doby, než se ke všem dostane nahrávka sexu, kterou nejspíš nasdílel její přítel Max. Eleanor je naopak na škole nová, může začít od nuly, jenže to by na zdejších chodbách nesměla potkat Carissu, dívku, která ji před lety šikanovala na letním táboře. Když se Drea a Eleanor střetnou, je jasné, že udělají vše pro to, aby spojily síly a za svou potupu se pořádně pomstily.
Pomsta na druhou
I Used to Be Famous
Britská hudební komedie. Vince kdysi býval slavný a rád se do světel reflektorů zase vrátil. Nečekané jamování s mladým autistickým bubeníkem Steviem v něm zažehne nečekanou jiskru a dá vzniknout netradičnímu přátelství mezi dvěma nepochopenými hudebníky.
I Used to Be Famous
Santo
Španělský napínavý seriál. Santo je drogový dealer, jehož tvář nikdo dosud nespatřil. Dva policisté, kteří po něm jdou, se budou muset naučit spolupracovat, aby případ vyřešili a přežili.
Mirror, Mirror
Film o pětici zaměstnanců, kteří se těsně před padesátým výročím založení kosmetické společnosti, kde pracují, potýkají se svými touhami a sny tím, že se o ně hádají se svým odrazem v zrcadle.
Espejo, Espejo

19. září

Utíkej, pejsku!
třetí řada animovaného seriálu pro děti

21. září

Fortune Seller: A TV Scam
Čtyřdílná dokumentární minisérie o Wanně Marchi, italské televizní moderátorce, a historickém okamžiku italské televize.
Wanna Marchi
DAHMER (Monster: The Jeffrey Dahmer Story)
kriminální seriál o sériovém vrahovi
Parfumér
Německé drama vycházející ze stejnojmenné knižní předlohy. Aby získala zpět svůj čich i milence, spojí mladá detektivka síly s parfumérem, který využívá pro vytváření svých jedinečných vůní smrtící metody.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
dokument o zločineckém gangu zvaném Bling Ring
Designing Miami
Americká reality show. Eilyn a Ray Jimenezovi nejsou jen nejžádanějšími designéry v Miami, jsou i rivaly a manžely. Tento pořad vám představí jejich svět i to, jak pro své klienty zvládají zakázky, jak moc jim do nich zasahuje rodina a jak to vše ovlivňuje jejich manželství.
Designing Miami
Designing Miami | Netflix
Iron Chef: Mexico
mexická verze kuchařské šou Iron Chef
Only For Love
Brazilský romantický seriál. Deusa a Tadeu jsou zamilovaní a právě založili hudební skupinu. Vše se jim daří až do okamžiku, kdy začnou být slavní. Deusa totiž v tu chvíli dostane nabídku na sólovou dráhu a chopí se jí. Vztah s Tadeem začíná získávat trhliny, navíc se objeví záhadná Eva, která v kapele přebírá místo zpěvačky...
Só Se for por Amor

22. září

Karma’s World
čtvrtá řada animovaného hudebního pořadu pro děti
The Dreamlife of Georgie Stone
Tento dokument vznikal přes deset let. Zaznamenává vzpomínky Georgie Stone, jedné z nejaktivnějších dětských transgender aktivistek, které se podařilo změnit zákony, potvrdit svůj gender a poprvé získat kontrolu nad svým životem.
The Dreamlife of Georgie Stone
Snadný prachy
druhá řada švédského kriminálního seriálu
Thai Cave Rescue
V létě 2018 uvízlo dvanáct malých fotbalistů dva týdny v zatopené jeskyni v Thajsku. Jejich případ sledoval celý svět, zatímco se potápěči snažili vymyslet, jak je zachránit.
Thai Cave Rescue

23. září

A Jazzman’s Blues
Americké drama. Vyšetřování neobjasněného případu vraždy ukazuje příběh zakázané lásky, zrady a tajemství.
A Jazzman's Blues
The Girls at the Back
Nejlepší kamarádky od střední školy každý rok odjíždějí na týden pryč a dělají to tak bez výjimky pokaždé. Tento rok ale poprvé budou muset změnit pravidla, protože jedné z nich byla diagnostikována rakovina...
Lou
Americký thriller. Lou si myslela, že svou nebezpečnou minulost nechala za sebou. Když jí ale na dveře zaklepe zoufalá matka, aby zachránila její unesenou deru, je jasné, že tomu tak není. Obě ženy se za zuřící bouře vydávají na nebezpečnou záchrannou misi, riskují své životy a čelí temným a šokujícím zjištěním o jejich minulosti.
Lou
Athena
Jen několik hodin po smrti nejmladšího bratra za nevyjasněných okolností se životy tří sourozenců ocitají uprostřed nekontrolovatelného chaosu.
Athena
Pokémon: The Arceus Chronicles
Během prošetřování legendy o mýtickém pokémonovi jménem Arceus objeví Ash, Goh a Dawn plány týmu Galactic, které ohrožují celý svět.

24. září

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
Závěrečný díl japonské akční trilogie podle stejnojmenné mangy.

26. září

My Little Pony: Make Your Mark
prvních osm epizod seriálu
A Trip to Infinity
Špičkoví matematici a fyzici se snaží v novém dokumentárním seriálu vyřešit a vysvětlit nekonečno.

28. září

Blondýnka
Snímek Blondýnka vychází z knihy spisovatelky Joyce Carol Oates. Blondýnka vypráví příběh jedné z největších hollywoodských hvězd – Marilyn Monroe – od jejího nestálého dětství po cestu ke slávě a romantickým vztahům. Blondýnka rozmazává linii mezi realitou a fikcí, aby ukázala ohromné rozdíly mezi hereččiným skutečným a veřejným já.
Blonde: trailer
Too Hot to Handle: Brazílie
druhá řada brazilské reality show
Nejdrsnější věznice světa
Šestá řada seriálu z prostředí těch nejhorších a nejstřeženějších vězení světa. Diváci a divačky tentokrát zamíří například do Bosny a Hercegoviny, na Kypr nebo do Moldávie.

29. září

The Empress
Šestidílná německá minisérie o zakázané lásce mezi rakouským císařem a rebelkou Alžbětou Bavorskou zvanou Sissy.
Císařovna
Power Rangers: Dino Fury
druhá část druhé řady seriálu

30. září

Rainbow
Španělské drama inspirované příběhem Čaroděj ze země Oz.
Rainbow
Entergalactic
Animovaný film o mladém umělci Jabarim, který se snaží splnit si sen a úspěšně skloubit kariéru a soukromý život. Naděje mu svitne, když se přestěhuje do nového bytu. Sousedkou se mu stala mladá atraktivní fotografka Meadow. Připravte se na explozi umění, hudby a módy v ulicích New Yorku.
Entergalactic | Netflix
Zem je láva
třetí řada soutěžního pořadu

Kinobox: Jakmile je to Číňanka, je podezřelá! Co by jinak dělala v Koreji, pane rado?

Filmy z Jižní Koreje se vyznačují tím, že jen málokdy mají jeden žánr. Proto je Podezřelá nejen krimi thrillerem, ale i romancí a komedií. A stejně jako předcházející díla režiséra Parka Chan-wooka (Old Boy, Komorná) jde o podmanivou výtvarnou podívanou.