Fantastická zvířata 2 nabídnou fanouškům na Blu-ray nečekaný bonus

Fantastická zvířata 2 nabídnou fanouškům na Blu-ray nečekaný bonus
Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny | Warner Bros.
Když dojde na filmovou fantasy, obvykle studio nabídne fanouškům na Blu-ray a DVD i nějakou tu prodlouženou verzi, aby je nalákalo ke koupi. To ale neplatí pro Potterovskou sérii ani Fantastická zvířata. Jistě, existuje nespočet vystřižených scén a sem tam fanoušci vytvoří nějaký ten sestřih na vlastní triko, oficiální prodloužené verze ale tahle série nemá. Až doteď.
Dvojka Fantastických zvířat totiž na videu nabídne sedm minut nových scén. Studio neupřesnilo jejich obsah, ale fanoušci by si měli přijít na své. Proč najednou ta změna politiky? Inu, Grindelwaldovy zločiny sice přímo nepropadly, ale s celosvětovými tržbami 650 milionů dolarů jde o nejméně úspěšný snímek z kouzelnického světa J.K. Rowling. U Warnerů tak evidentně chtějí vyrovnat ztráty a upřímně si nezvolili nejhorší způsob.
V tuhle chvíli bohužel nevíme, zda se zmíněná prodloužená verze podívá i na český trh. Vydání DVD a Blu-ray je každopádně v plánu na 13. března letošního roku, takže na odpověď nebudeme muset čekat příliš dlouho.
Jude Law
Katherine Waterston, Eddie Redmayne
Poznáte hůlky z Harryho Pottera?