Dalším mužem z oceli bude Henry Cavill

Dalším mužem z oceli bude Henry Cavill
Henry Cavill je širšímu publiku znám především díky sérii Tudorovci. Britský herec má ale na kontě slušnou sbírku celovečerních filmů. Kdo si ho pamatuje z příjemné adapt
dalsim-muzem-z-oceli-bude-henry-cavill-1
ace románu Neila Gaimana Hvězdný prach, kde sehrál otroublého nápadníka, užasne, až shlédne jakou proměnou musel projít, aby si zasloužil roli Clarka Kenta (někdy také známého jako Supermana) ve Snyderově filmu Man of Steel.
Na rozervání kancelářské košile je potřeba poměrně dost síly, nemluvě o tom, že červenomodrý upnutý oblek vyžaduje nemálo svalově náplně, a tak Cavill tráví dvě a půl hodiny denně v posilovně a týrá svalstvo na pokraj vyčerpání. Z fotky to zatím vypadá, že se mu snaha víc než daří.
S
dalsim-muzem-z-oceli-bude-henry-cavill-2
nyderův Muž z oceli se teprve natáčí a úvod na stříbrná plátna vyhradili tvůrci na rok 2013. Cavillova kondička a morální integrita budou ale podrobeny testu už mnohem dříve. V listopadovém filmu Válka bohů - adaptaci starořeckých bájí - ztvární Thésea, hrdinu bojujícího za záchranu lidstva. Uvidíme, který zachránce lidstva mu půjde lépe.