Jak si přenést svá data z ČSFD na Kinobox?
Pokud si chcete přenést svá data na Kinobox, je nutné se nejdříve registrovat (tlačítko „Přihlásit“ v pravém horním rohu). Jakmile budete mít účet vytvořený, stačí otevřít stránku „Moje“ v hlavním menu a pod nadpisem „Můj Kinobox“ kliknout na tlačítko „Upravit“. Zde poté vyberte záložku „Import dat“, kde klikněte na tlačítko „Zahájit import dat“. Po ověření, že účet na ČSFD.cz je váš, ihned přeneseme vaše data na Kinobox.
Přenesená data se automaticky spárují s filmy a seriály na Kinoboxu. Zároveň vám ale zůstanou na ČSFD.cz; data se jen zkopírují.
Mohu si přenést data z jiný služeb?
Aktuálně podporujeme převod jen z ČSFD.cz. Pokud budete mít zájem o převod z jiných služeb, prosím, kontaktujte nás na email support@kinobox.cz.
Jak dlouho trvá převod?
Převod dat obvykle trvá jen několik málo minut, záleží na počtu vašich hodnocení a recenzí.
Mohu převod udělat vícekrát?
Ano, můžete, pokud v předchozí databázi budete mít nové hodnocení či recenzi, můžete synchronizaci dat provést znovu.
Přenese se i můj watchlist a oblíbené filmy?
Bohužel ne, ale svůj watchlist a oblíbené filmy si můžete rychle naklikat na Kinoboxu znovu.
Máte aplikace pro mobilní telefony?
Ano, máme nativní mobilní aplikace dostupné pro iOS i Android. Přesvědčte se sami a stáhněte si naši mobilní aplikaci, která dosahuje hodnocení 4.8 ⭐ z 5 na iOS a 4.5 ⭐ z 5 na Androidu.