Trailer: The Last of Us Part II poodkrývá v nové působivé upoutávce příběh

Trailer: The Last of Us Part II poodkrývá v nové působivé upoutávce příběh
The Last of Us Part II | Naughty Dog
Od dvojky si neslibujeme nic menšího a nový trailer ukazuje, že ani nemusíme. Ostatně, v Naughty Dog špatné hry nedělají. Teď je jen otázkou, zda zůstane první díl nepřekonán, nebo studio znovu posune své hranice.
The Last of Us Part II
Režisér hry Neil Druckmann k nové upoutávce uvedl: „Několik posledních týdnů bylo rušných a díky novému datu vydání a dokončenému vývoji The Last of Us Part II jsme nyní jen něco málo přes měsíc od data vydání 19. června 2020. Abych pravdu řekl, je to neskutečný pocit. Tento projekt představuje nejen roky tvrdé práce a vášně od všech tady v Naughty Dog, ale pokračování cesty, která začala s Ellie, Joelem a každým z vás před sedmi lety. I přes těch několik zvratů jsme šťastní, že jste s námi prožívali každý krok. Vaše nadšení a podpora znamená mnoho pro všechny zde ve studiu. Jsme v poslední fázi, než hra dorazí do vašich rukou a těšíme se, že se s vámi nyní můžeme podělit o úplně nový Story Trailer, který vám poskytne krátký náhled na další kapitolu příběhu Ellie a Joela. Koukněte na to!"
The Last of Us Part II
The Last of Us Part II
Oficiální popis děje druhého dílu: Pět let po své nebezpečné cestě přes postpandemické Spojené státy se Ellie a Joel usadili v Jacksonu ve státě Wyoming. I přes neustálou hrozbu útoku nakažených nebo jiných zoufalých přeživších žijí v klidu a míru ve vzkvétající komunitě těch, kteří přežili. Poté, co je mír narušen násilnou událostí, se Ellie vydává na nelítostnou cestu za spravedlností ve snaze uzavřít tuto kapitolu svého života. Jednoho po druhém loví ty, kteří jsou za tuto událost zodpovědní, a musí čelit zničujícím fyzickým i emocionálním následkům svých činů.
The Last of US Part II vychází 19. června exkluzivně pro PlayStation 4. Stejně jako předchozí díl bude pokračování dostupné s českými titulky.