Těžko se tomu věří, ale Vetřelec existuje v divadelní verzi. A vypadá fantasticky!

Těžko se tomu věří, ale Vetřelec existuje v divadelní verzi. A vypadá fantasticky!
Vetřelec (1979) | 1979 20th Century Fox
Rozhodli se, že z Vetřelce udělají divadelní hru a to natolik fantasticky vypadající, že je z toho virální hit, který se dostal i k samotným tvůrcům.
Ridley Scott nadšeně uvedl, že smeká klobouk před tím, jakou kreativitu a představivost měli autoři při tvorbě show, přičemž ocenil také to, že si studenti vystačili bez rozpočtu a kulisy i rekvizity vyrobili z recyklovaných materiálů. Svůj díl chvály vypustila do éteru i Sigourney "Ripley" Weaver:
Weaver gratuluje studentům k odvedené práci nejen svým jménem, ale i za Jamese Camerona (režie Vetřelců) a Waltera Hilla (scenárista jedničky). Na konci videa Weaver dodává: "Vetřelec může být pořád někde tam venku, takže až budete příště otevírat svou skříňku, dělejte to velmi pomalu."
Scott mimochodem studentům za odvedenou práci slíbil, že jeho produkční společnost Scott Free zafinancuje další představení vetřelčí hry.
A teď už k tomu, co vás nejspíš opravdu zajímá - jak zmíněná hra vypadá. Níže najdete videa a několik fotografií. Uznejte sami, to je prostě boží!
milujete-vetrelce-zarucujeme-vam-ze-takhle-jste-ho-jeste-nevideli
milujete-vetrelce-zarucujeme-vam-ze-takhle-jste-ho-jeste-nevideli-1
milujete-vetrelce-zarucujeme-vam-ze-takhle-jste-ho-jeste-nevideli-3