Fanouškovský sen: Představena limitovaná edice hry Metro Exodus, bude ale jen pro vyvolené

Fanouškovský sen: Představena limitovaná edice hry Metro Exodus, bude ale jen pro vyvolené
Metro Exodus | 4A Games
Kdo se někdy zajímal o edice (ať už herní nebo filmové), ví, že existují (víceméně) tři varianty - běžně dostupné kusy, limitky pro náročnější sběratele, u jejich shánění se člověk zapotí, ale není nemožné je získat a pak ultravzácné edice, které většina sběratelů nikdy nespatří na vlastní oči (přičemž obvykle jde po kousky, které ani nešly do běžného prodeje).
V herním světě platí za ten pravděpodobně nejhledanější kousek edice s dýkou k Uncharted. V případě filmu je zase hodně žádaná limitka k Matrixu ve tvaru Nebuchadnezzaru, která byla i v běžném v prodeji (a jde upřímně o příšerně zpracovanou záležitost, ale i přesto je mezi sběrateli ceněná).
fanouskovsky-sen-predstavena-limitovana-edice-hry-metro-exodus-bude-ale-jen-pro-vyvolene-2
fanouskovsky-sen-predstavena-limitovana-edice-hry-metro-exodus-bude-ale-jen-pro-vyvolene-1
Nyní se do téhle elitní skupiny přidá herní novinka Metro Exodus. Speciální limitovaná edice nese název Artyom Edition abude vyrobeno pouhých 10 kusů. Devět z nich budou moci fanoušci vyhrát v nejrůznějších soutěžích.
Co bude obsahovat? Funkční plynovou masku, psí známku se jménem výherce, zapalovač vyrobený ze skutečné nábojnice, plátěnou mapu a stylové funkční hodinky hlavního hrdiny. Vše odhaluje speciální video:
Metro Exodus
Metro Exodus vychází již 15. února pro PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One. Hra bude dostupná (stejně jako předchozí díly) s českými titulky.