The Grand Tour: Populární show s trojicí šílenců se dočká videohry

The Grand Tour: Populární show s trojicí šílenců se dočká videohry
The Grand Tour Game | Amazon Prime Video
Šlo zřejmě o nejhorší produkční rozhodnutí od chvíle, kdy v Dva a půl chlapa vystřídal Charlieho Sheena Ashton Kutcher, a dost by mě zajímalo, jak se k situaci s odstupem času v BBC staví. Populární trio každopádně zpátky nezískají, neboť záhy dostalo nabídku od Amazonu, aby svůj koncept přeneslo na jejich službu Amazon Prime. A zrodil se The Grand Tour.
Dohodnuty byly tři štědře zafinancované série. Ta poslední (ale snad ne finální) odstartuje na Prime již 18. ledna, přičemž fanoušci před premiérou dostanou nečekaný dárek - o tři dny dříve vyjde na konzolích hra The Grand Tour Gameod herního oddělení Amazonu (Amazon Game Studios), pro které půjde o první vydaný produkt. Od výsledku bychom proto raději moc nečekali (už pro sníženou cenu, která naznačuje, že tu velké ambice nejsou). Potěší ale jednoznačně to, že hra nabídne splitscreen pro čtyři hráče.
The Grand Tour Game bude kopírovat některé události z pořadu a kdo si hru předobjedná, ten získá tři bonusová vozila. Cena na Amazonu je 30 dolarů (700 korun) a dostupné jsou verze pro PlaySation 4 a Xbox One.
The Grand Tour Game