Kdo by mohl po Infinity War porazit Thanose a pomstít se? Komiks napoví!

Kdo by mohl po Infinity War porazit Thanose a pomstít se? Komiks napoví!
Avengers: Infinity War | Marvel Studios
To ovšem nechme stranou. Navíc - s ohledem na zveřejněné a potvrzené informace o dalších snímcích Marvelu - víme, koho filmaři oživí. Jak již psal ve své recenzi František Fuka - ve světě Marvelu není nic jisté, ani smrt...
Co ale prozradit můžeme, aniž bychom zabředli do jakýchkoli spoilerů, je skutečnost, že Thanos vyhrál a Avengers prohráli. Co ale s tím? Avengers 4 mají vše skončit a po nich bude následovat zcela nová éra snímků. Je tedy jasné, že jeho roli největšího a nejnebezpečnějšího záporáka převezme někdo jiný, viz. náš článek o možných nástupcích Thanose.
Nejdřív je ale třeba fialového obra porazit. Kdo a jak by to mohl dokázat, když z Avengers zbyl jen stín? Nápovědou nám může být komiks. V něm byl Thanos poražen dokonce několikrát a zde je seznam těch, kteří to dokázali:

Drax

Drax se chce pomstít za ztrátu milované rodiny a viníkem je samozřejmě Thanos. Drax ale dosud neměl možnost se se svým nepřítelem pořádně utkat. Jakmile a pokud se tak stane, je Drax jedním z těch, kteří dokáží Thanose zabít. V komiksu Drax Thanosovi doslova vyrve srdce z hrudi.
muze-nam-komiks-napovedet-kdo-by-mohl-po-infinity-war-porazit-thanose-a-pomstit-se-5
Drax | Marvel Studios

Adam Warlock

Tato postava v tuhle chvíli vypadá na jeden z nejžhavějších tipů. Již dříve se James Gunn a Kevin Feige nechali slyšet, že Adam Warlock bude důležitou součástí MCU. Pokud by se objevil v Avengers 4, mohl by být spolu s Avengers a Captain Marvel strůjcem Thanosova konce tak, jak tomu bylo v komiksové předloze. Háček je nicméně v tom, že dosud ve filmech nebyl.
muze-nam-komiks-napovedet-kdo-by-mohl-po-infinity-war-porazit-thanose-a-pomstit-se
Adam Warlock | Marvel Studios

Squirrel Girl

Squirrel Girl patří k nejmocnějším superhrdinkám. Poprvé se v komiksu objevila jako 14 letá mutantka, kdy se snažila přesvědčit Iron Mana, aby z ní udělal svého parťáka. I o této hrdince již v Marvelu několikrát mluvil (s tím, že by ji mohla hrát Anna Kendrick). Zatím se tak ale nestalo. Pokud by se tato veverčí slečna v MCU objevila, je velká šance, že Thanose porazí. Právě ona je totiž jednou z těch, kterým se to v komiksu podařilo. A nejzajímavější na tom je, že to dokázala úplně sama pouze s pomocí svých veverek!
muze-nam-komiks-napovedet-kdo-by-mohl-po-infinity-war-porazit-thanose-a-pomstit-se-2
Squirrel Girl | Marvel Studios



Thane

Thanosův syn a také jeden z těch, kteří ho dokázali zprovodit ze světa, možná i díky tomu, že patří mezi Inhumans, zvláštní rasu superhrdinů.
muze-nam-komiks-napovedet-kdo-by-mohl-po-infinity-war-porazit-thanose-a-pomstit-se-4
Thane | Marvel Studios



Zombie Hulk

I svět komiksu podléhá módě a snaží se přicházet s novými náměty, během nichž mísí různé žánry. Zombie Hulk je produktem jednoho takového křížení superhrdinů a zombie, kdy Hulk zesílí natolik, že je schopen Thanose zabít.
muze-nam-komiks-napovedet-kdo-by-mohl-po-infinity-war-porazit-thanose-a-pomstit-se-1
Zombie Hulk | Marvel Studios



Starfox

Starfox je mladší bratr Thanose. Narozdíl do svého bratra, který se zamiloval do Smrti a rozhodl se zničit veškerý život, Starfox (vlastním jménem Eros) miluje život a dobrodružství. Při návštěvě Země se dokonce přidal k Avengers. I on je jedním z těch, kterým se nakonec podaří Thanose zabít.
muze-nam-komiks-napovedet-kdo-by-mohl-po-infinity-war-porazit-thanose-a-pomstit-se-3
Starfox | Marvel Studios