Příběh Lvího krále bude pokračovat v seriálu Lví hlídka

Příběh Lvího krále bude pokračovat v seriálu Lví hlídka
Lví král (1994) | 2002 WALT DISNEY Pictures
Podle všeho se (stylem) ve stopách původního filmu úplně nepůjde, neboť podle uvolněné zprávy bude seriál Lví hlídka cílen na děti 2-7 let. Na druhou stranu se televize nechala slyšet, že chtějí seriálem "zasáhnout rodiny stejně silně, jako to dokázal film před 20 lety". Tak uvidíme. Pilotní film by měl na Disney Channel a Disney Junior dorazit na podzim 2015 a počátkem následujícího roku začne být vysílán samotný seriál.

Zkažené záběry Lvího krále:

Hlavním hrdinou seriálu bude druhý syn Simby a Naly jménem Kion. Kion převezme roli vůdce Lion Guard, skupiny nejstatečnějších a nejchytřejších, jež má ochraňovat království. Místo, aby se držel tradic a povolal mladé lvy, sestaví Kion tým ze svých přátel - geparda, jezevce, hrocha a volavky - kteří jsou podle něho ideálními kandidáty. Ve vedlejších rolích se objeví Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu, sestra Kiara a dokonce i Mufasa.
Víte že...
... je příběh Lvího krále založen na Hamletovi Williama Shakespeara? Snímek, stejně jako Hamlet, vypráví o mladém princi, jehož strýc zabije krále, ožení se s královnou a zmocní se trůnu. Po čase, co je princ z domova, připraví plán pomsty a dostane k ní rady od ducha svého otce.