Staré končí, nové začíná: Charlie Sheen skončil pod vlakem, Ashton Kutcher jásá nad tučnou odměnou

Staré končí, nové začíná: Charlie Sheen skončil pod vlakem, Ashton Kutcher jásá nad tučnou odměnou
V populárním americkém seriálu Dva a půl chlapa se totiž udála zásadní změna v obsazení. Charlie Sheen po dlouhých letech v seriálu končí, nahradil ho mladší Ashton Kutcher. Aby byl přechod elegantní, obrátilo se studio na ty nejpovolanější tiché zabijáky: na scénaristy.
stare-konci-nove-zacina-charlie-sheen-skoncil-pod-vlakem-ashton-kutcher-jasa-nad-tucnou-odmenou-2
Tak se stalo, že zatímco Sheen padal kdesi v Paříži z perónu pod kola rozjeté mašiny (takový konec mu byl připsán), Ashton Kutcher už pilně plnil jeho herecké povinnosti.
Minulý pátek byl odvysílán první díl z nové řady s Ashtonem Kutcherem. Obavy tvůrců, že diváci po letech jen tak někoho namísto Sheena nepřijmou, se nenaplnily, a díl zaznamenal nejen obrovskou sledovanost ale i kladné ohlasy.
stare-konci-nove-zacina-charlie-sheen-skoncil-pod-vlakem-ashton-kutcher-jasa-nad-tucnou-odmenou-3
Sheen bral odchod ze seriálu sportovně, sám uvedl, že komickou smrtí pod koly pařížského metra je poctěn, sám by prý nechtěl odejít jinak. Jeho náhradník Kutcher může jásat, podle webu E!online se jeho odměna pohybuje mezi 800-900 tisíci dolarů za díl. Jen pro srovnání, Sheen inkasoval včetně provizí něco kolem dvou miliónů dolarů.
Přeci jen chvíli potrvá, než se nový favorit vyrovná osvědčenému veteránovi.