Fanoušci Lokiho řeší, proč má Owen Wilson zlomený nos. Tak si to povíme

Fanoušci Lokiho řeší, proč má Owen Wilson zlomený nos. Tak si to povíme
Loki | Marvel Studios
Owen Wilson
Owen Wilson

Herec

Fanoušci a fanynky někdy umí být pěkně nevděční. Místo toho, aby byli rádi, že druhá série Lokiho po delší době ukazuje silnější stránku MCU, velmi nepěkně v diskuzích řeší to, že Wilsonův nos je „rušivý“ a „šílený“ (a to jsou zdaleka nejslušnější varianty stížností). Jako za vším, i za nosem Owena Wilsona se skrývá příběh. A podle všeho je načase, abychom se mu trochu věnovali.
Loki
Loki | Disney+
Důvod, proč má Wilson viditelně křivý nos, je jednoduchý –⁠ měl ho dvakrát zlomený. Jednou na střední škole při potyčce a podruhé při hře fotbalu s kamarády, jak uvedl pro časopis Wired v roce 2022: „Na texaské univerzitě jsme hráli fotbal a já jsem dostal ránu. Ale taky to bude tím, že jsem se občas jako kluk trochu drsněji bavil.“ V rozhovoru pro LA Times pak ke svému nosu pobaveně dodal: „Víte, i kdybych si ho nezlomil, pravděpodobně by to stejně nebyla žádná hitparáda.“
Osobně bych Wilsona spíš ocenil za to, že jako herec (a navíc velmi dobře placený) si mohl svůj nos dávno nechat spravit, místo toho ho prostě bere jako něco, co má svou historii a patří k němu.
Druhá série Lokiho finišuje na Disney+ 9. listopadu. Že jde o obecně dobře zvládnutý projekt, dokazuje vaše hodnocení v Kinobox žebříčku nejlepších seriálů na Disney+, kde zaujímá deváté místo.