Producenti bondovek lákají na reality show s milionovou výhrou a Brianem Coxem

Producenti bondovek lákají na reality show s milionovou výhrou a Brianem Coxem
007: Road to a Million | Amazon Prime Video
007's Road to a Million
007's Road to a Million
68%
Maximální možná výhra bude činit milion liber, tedy zhruba 28 milionů korun. Na streamovací platformě Prime Video budete moci novou soutěž sledovat již od 10. listopadu. Publikum se spolu s účastníky a účastnicemi podívá do Skotska, Benátek, švýcarských Alp, na poušť Atacama v Chile nebo na Jamajku. Protože se na show podíleli producenti filmů s agentem 007, jehož značka propůjčila pořadu název, dojde na všemožné bondovské odkazy a finesy.
007's Road to a Million: teaser trailer | Amazon Prime Video
Průvodce v podání Briana Coxe, kterého si publikum pamatuje z nedávného seriálu Boj o moc, bude mít úlohu dohlížitele, který sametovým hlasem a s neochvějnou vůli vyšle devět soutěžních párů plnit úkoly vycházející z filmů s Jamesem Bondem. A nebude to pro něj role ledajaká. Jak organizátoři uvedli, bude někým mezi Le Chiffre (Mads Mikkelsen) a Hádankářem z Batmana, takže žádný zlatoušek. Ostatně v traileru dává jasně najevo, že nikomu nic neodpustí.
Pro každý ze soutěžních párů připraví deset otázek. Soutěžící budou muset vykonat misi inspirovanou Bondovými výzvami, které „otestují jejich fyzickou sílu a psychické limity až do krajnosti“. To vše jen proto, aby měli příležitost postupně odpovídat na daných deset otázek/hádanek. Výherní částka se s každou správnou odpovědí zvýší a v případě stoprocentního úspěchu si budou moci odnést milion liber. Ale aby to nebylo tak jednoduché, za každou špatnou odpověď můžou vypadnout a odejít s prázdnou. Soutěž tak připomíná kombinaci nám známých pořadů Pevnost Boyard a Chcete být milionářem? To vše ovšem v kulisách bondovských akčních kousků, aby bylo na co se dívat.
Prime Video svou novou sérii ohlásilo symbolicky 5. října, tedy v den, kdy měl před 71 lety premiéru Dr. No, první film s Jamesem Bondem v hlavní roli.
zdroje: Kinobox, Prime Video, Primetimer