Zorro se po osmnácti letech vrací, trailer nešetří epickými záběry

Zorro se po osmnácti letech vrací, trailer nešetří epickými záběry
Zorro | Amazon Prime Video
Zorro
Zorro
61%
Dlouhou dobu to přitom vypadalo, že se Zorro vrátí ve snímku Zorro Reborn. Synopse slibovala postapokalyptický příběh, v němž se spadlý meteorit stane zdrojem cenné energie, kterou chce ukořistit zlotřilá ziskuchtivá společnost. Lidé doufají, že budou mít díky nové energii práci, místo toho však přichází útisk. Alejandro Fox, potomek legendárního Dona Diega de la Vegy aka Zorra, si proto nasadí masku svého slavného prapředka a vydá se ochraňovat chudé a utlačované. V roce 2018 bylo natáčení údajně na spadnutí, ale nakonec (netušíme proč) z toho sešlo.
Zorro: teaser trailer | Mediawan
Maskovaného šermíře Zorra si tak nakonec užijeme v seriálu Zorro, přičemž bude mít tvář španělské hvězdy Miguela Bernardeaua. Po jeho boku stane herečka Renata Notni v roli Lolity Marquez. Nový Zorro, který by se měl příští rok dočkat uvedení na Prime Video, je produkovaný španělskou společností Secuoya Studios. Španělsky psaný seriál bude mít deset epizod a částečně ho režíruje zkušený Javier Quintas, známý díky úspěšným seriálům Papírový dům a Holky z červeného gauče.
Zorro má bohatou filmovo-seriálovou historii. Prvního filmu Zorro mstitel se diváci a divačky dočkali již v roce 1920. Tehdy hrál hlavního hrdinu Douglas Fairbanks. Od té doby vzniklo nespočet remaků a spin-offů. Dvoudílná Banderasova série, jež si z kin odnesla 390 milionů, platí za tu nejznámější.
Zorro rozhodně není jednou zajímavou seriálovou vlaštovkou v nabídce Prime Video. Co dalšího je v tamní knihovně k vidění, zjistíte v Kinobox žebříčku nejlepších seriálů na Prime Video.