Emily pojede ve čtvrté řadě seriálu z Paříze na prázdniny do Říma

Emily pojede ve čtvrté řadě seriálu z Paříze na prázdniny do Říma
Emily in Paris | Netflix
Emily in Paris
Emily in Paris
69%
Po odvysílání třetí řady máme jasno v tom, že Emily stále není ani s Gabrielem (Lucas Bravo), ani s jiným mužem. Pracuje nicméně v Paříži v marketingovém týmu svých snů pod vedením Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu). Lily Collins na akci Neftlixu TUDUM prozradila, že se Emily po několika sezónách v Paříži vypraví na prázdniny do Itálie. Není tedy jisté, jestli se po zmařené svatbě dají Gabriel s Emily ve čtvrté řadě dohromady, ale určitě nás čeká minimálně změna lokace.
Collins na sociálních sítích napsala: „Stalo se toho tolik, na co bychom chtěli znát odpověď. Má Alfie pořád zlomené srdce? Dostane Gabriel Michelinskou hvězdu? Vypraví se Mindy a její kapela na Eurovizi? A co Camille? Rozdmýchá Sylvie znovu svou lásku?“
Prozatím však není jasné, kdy bude čtvrtá řada k vidění. Netflix ji sice s ohledem na velký zájem publika přislíbil ještě před publikováním té třetí, nicméně probíhající stávka scenáristů může ohrozit původní plán vyjít s dalšími díly ven v letošním roce. Netflix ještě ani nevydal oficiální trailer čtvrté řady, nicméně Lily Collins mezitím oznámila, že příští kapitola života protagonistky Emily se bude psát v Římě.
slavna-americanka-zustane-v-parizi-jeste-o-neco-dele-emily-in-paris-bude-pokracovat-ve-velkem
Emily in Paris (2020) | Netflix
Collider se snažil zjistit, jestli ve čtvrté sezóně nastanou nějaké změny v hereckém obsazení. Prozatím je jisté pouze to, že kromě Collins se vrátí i Ashley Park jako Mindy a také Leroy-Beaulieu v úloze Sylvie. Pravděpodobně se dočkáme i Camille (Camille Razat) a Gabriela, byť ne jako manželského páru. Otázkou je, jak velký bude v seriálu prostor pro opuštěného Alfieho (Lucien Laviscount).
Showrunner pořadu Darren Star, který kdysi vytvořil Sex ve městě, k tomu uvedl: „Čtvrtá sezóna se hodně zaměří na vypořádání se s komplikovanými vztahy, osobními i pracovními. A také na to, jak jednotlivé postavy zvládnou různé konflikty s ostatními. Emily musí dál spolupracovat s Alfiem, Gabrielem a Camille. A emoční zvraty zásadně poznamenají tyto pracovní vazby."