Živí se pouze vlastní slávou. Bohatá dynastie Kardashianů se vrací na televizní obrazovky

Živí se pouze vlastní slávou. Bohatá dynastie Kardashianů se vrací na televizní obrazovky
Držte krok s Kardashians | E! Entertainment Television
Je to jen rok a půl, co Kim Kardashian oznámila ukončení slavné reality-show Držte krok s Kardashians. Ta se vysílala od roku 2007, zahrnuje dvacet sezón a stovky epizod a z titulní rodiny udělala televizní celebrity, jimž se nemohli rovnat snad ani Osbournovi. Seriál o zhýčkaných a marnotratných paničkách v hlavní roli s Kim, Khloe a Kourtney, třemi dcerami prominentního páru Roberta Kardashiana a Kristen Mary Jenner, se zadřel pod kůži především publiku v USA, kde Kardashianovi platí za vlivné a bohaté celebrity.
Robert Kardashian se proslavil jako jeden z obhájců O. J. Simpsona v soudním řízení, které vešlo ve známost jako „proces století“. Z jeho dcer si pozornost veřejnosti uzmula především Kim, která byla osobní stylistkou Paris Hilton a roku 2007 účinkovala v domácí sextape se zpěvákem Ray J s názvem Kim Kardashian, Superstar. Ta zachycovala radovánky tohoto páru z roku 2002 a stala se fenoménem, který rodina navzdory žalobám a finančním kompenzacím od distribuční společnosti Vivid Entertainment dokázala proměnit ve svou výhodu.
Zmiňovaný seriál se těšil velké sledovanosti a časopis Vogue jmenoval Kardashianovi největšími světovými influencery minulé dekády, kdy vliv sociálních sítí expandoval. Není tedy divu, že o život bohatého klanu, jehož výbušnou chemii okořenil také kontroverzní rapper a dlouholetý přítel Kim Kanye West, je mezi streamovacími službami stále zájem. Do hry vstoupila platforma Hulu, která již 14. dubna uvede novou sérii The Kardashians.

Trailer: The Kardashians

The Kardashians
Můžete se podívat na dvouminutovou upoutávku, která slibuje další příval rodinného dramatu z miliardářského prostředí ve znamení Instagramu, módy a luxusu. Ženská hlava rodiny Kristen Jenner už minulý rok v rozhovoru pro časopis WSJ. Magazine sdělila, že věří v dlouhodobý potenciál seriálu. Na otázku, kde vidí dynastii za dalších deset let, odpověděla entuziasticky: „Budeme na Hulu a doufejme, že pouze prosperovat. Budeme dělat to, co milujeme, a nacházet se tam, kde je naše místo.“
Podle Jenner půjde o novou kapitolu, kterou si fanoušci nemohou nechat ujít. „V nové show uvidíte, jak se jako rodina vyvíjíme. Fanoušci od první chvíle chtějí, abychom byli sami sebou, a jsou emočně zapojení stejně jako my. Budou nadšení, až nás uvidí, jak pokračujeme v naší cestě. Kvůli spoilerům nemohu nic prozradit, ale budeme vypadat úžasně a každý se bude dívat.“
Nadšení projevuje také Kim Kardashian, která o seriálu mluvila v září minulého roku v show Ellen DeGeneres. „Momentálně jde o nejdelší období, během něhož nenatáčíme,“ prozradila v narážce na ukončení seriálu Držte krok s Kardashians. „Je šílené, kolik volného času od té doby máme a co všechno se událo, ať už jde o můj vztah, Kourtneyin vztah nebo jakýkoli jiný. Lidé měli více času a navázali tyto krásné nové vztahy. A bude nesmírně zábavné a zajímavé vidět dynamiku při natáčení a nás všechny znovu pohromadě.“
The Kardashians
The Kardashians | Hulu
Jednačtyřicetiletá Kim, již na Instagramu sleduje 293 milionů uživatelů, ukončila svůj devítiletý vztah s Westem loni v únoru, kdy zažádala o rozvod. Od podzimu pak randí s komediálním hercem Petem Davidsonem, ovšem bývalý manžel se s tímto novým románkem nehodlá smířit. Kim a Davidsona údajně bombarduje nenávistnými zprávami, a když se moderátor The Daily Show Trevor Noah za Kardashian veřejně postavil, obrátil Kanye West svou zlobu i proti němu. Noaha na svém Instagramu sprostě urazil a společnost jeho účet na 24 hodin zablokovala.
Nejen tato zřejmě nezažehnaná kapitola s rapperem, jenž si nyní nechává říkat Ye, slibuje vskutku osobitou podívanou. Chybět nebude ani nejvýdělečnější modelka světa Kendall Jenner, mladší dcera Kirsten a její partnerky, transherečky a bývalé legendární olympioničky Caitlyn Jenner.