Trailer: Kupa hvězd v čele s Nicole Kidman se pokusí změnit své životy. Nakonec ale možná budou muset bojovat spíš o holou existenci

Trailer: Kupa hvězd v čele s Nicole Kidman se pokusí změnit své životy. Nakonec ale možná budou muset bojovat spíš o holou existenci
Nine Perfect Strangers (2021) | Hulu
Seriálový scenáristický veterán David E. Kelley (Nemocnice Chicago Hope, Ally McBealová) si v posledních letech zřejmě skvěle sedl s oscarovou Nicole Kidman. Po skvělých Sedmilhářkách a loňském Mělas to vědět spolu totiž stvořili další ambiciózní a hvězdně obsazené seriálové drama s prvky psychologického thrilleru. A stejně jako v případě Sedmilhářek i Nine Perfect Strangers je adaptací stejnojmenné knihy od australské spisovatelky Liane Moriarty.

Trailer:

Úplně cizí lidé
Děj nás zavede do speciálního lázeňského letoviska, v němž se sejde devět cizinců. Přijíždějí sem, aby se tak pokusili změnit k lepšímu sebe i celý svůj život. Dle traileru hrdiny příběhu ale místo pobytu v ráji čeká spíše cesta peklem.
Kromě Nicole Kidman se v osmidílné minisérii objeví další slavní herci jako Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Samara Weaving nebo Bobby Cannavale. Na scénáři se kromě Kelleyho podílel John-Henry Butterworth, všechny epizody zrežíroval Jonathan Levine (Dámská jízda, Srážka s láskou).
První tři části se objeví na streamovací službě Hulu 18. srpna a o dva dny později na Amazon Prime Video.