Trailer: Tak už i Richard Gere zamířil do světa televizních seriálů

Trailer: Tak už i Richard Gere zamířil do světa televizních seriálů
MotherFatherSon | BBC
Nově se tak mezi seriálové herce připojil Richard Gere, který se tomuhle odvětví branže opravdu důsledně celou svou kariéru vyhýbal. Zatímco jiné hvězdy minimálně čas od času v nějaké show zahostují, Gere stál naposledy před televizní kamerou v roce 1976, kdy si v jedné epizodě kultovního detektivního seriálu Kojak zahrál postavu s božím jménem Geno Papas!
Uběhlo téměř půl století a Gere se do televize vrací, tentokrát pod barvami stanice BBC. V seriálu MotherFatherSon hraje charismatického amerického obchodníka Maxe se sídlem v Londýně, který podniká po celém světě. Jeho syn Caden (Billy Howle) se stará o otcovy britské noviny a je předurčen k tomu jít v jeho šlépějích a stát se (až Max odejde do důchodu) jedním z nejmocnějších mužů světa. Sebedestruktivní styl života, který Caden vede, ale plány změní a ohrozí tím budoucnost rodiny i rodinného impéria.
MotherFatherSon
Seriál bude mít osm epizod a zatím nemá datum premiéry (vyjde ale letos). V dalších rolích se můžeme těšit na Helen McCrory (Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu) v roli Maxovy exmanželky a Ciarána Hindse (The Terror).
bc22d130
3c7e4444