Nová Fantastičká čtyřka míří zpátky na plac - kvůli dotáčkám

Nová Fantastičká čtyřka míří zpátky na plac - kvůli dotáčkám
Těžko říct, proč dělají v 20th Century Fox s projektem takové drahoty, ale následující novinka fanoušky asi moc nepotěší - studio povolalo štáb zpátky do Louisiany, aby se dotočily některé scény. Než začnete panikařit (obvykle podobná zpráva skutečně nevěstí nic dobrého), je nutné jednu věc říct.
Že je třeba něco dotočit/přetočit automaticky neznamená, že je film odsouzený k neúspěchu. U komiksových filmů jde o poměrně běžnou věc. Například druhý Thor potřeboval víc scén, kde bude Loki, nějaké drobnosti vznikaly i pro X-Men: Budoucí minulost a naposledy se dotáčelo u druhých Avengers. Ne všechno zkrátka funguje ve střižně tak, jak by podle plánů mělo a je třeba sem tam něco předělat. V případě nové Fantastické čtyřky nabádá k ostražitosti spíše to, že jsme zatím z filmu neviděli byť jediný obrázek. Vždyť je rok 2015, všude jsou mobily s foťáky! Jak se podaří, aby byl film komiksový dnes takhle utajovaný, to mi hlava nebere.
Foxům naštěstí svitlo, že tajnůstkářství v kombinaci s dotáčkami není ta nejlepší reklama a tak obratem vydali zprávu, že se již příští měsíc (13. února) konečně dočkáme prvního teaser traileru. No že to trvalo...