Kdo bude mluvit nazlobené ptactvo?

Kdo bude mluvit nazlobené ptactvo?
Hra o trůny
Chystaný snímek je vůbec prvním počinem společnosti Rovio v oblasti celovečerních filmů, ačkoliv fanoušci již měli možnost seznámit se se světem Angry Birds v animovaném seriálu Angry Birds Toons. Společnost Rovio tento seriál uvedla minulý rok prostřednictvím jedné z her série a k dispozici je také u vybraných poskytovatelů video-on-demand obsahu, prostřednictvím chytrých televizí, připojených zařízení a na vybraných televizních stanicích po celém světě. Angry Birds Toons zaznamenal velký úspěch, a v prvních 18 měsících překonal hranici více než 3 miliard zhlédnutí.
Jak to bude s celovečerním filmem?
Jason Sudeikis, Jennifer Aniston
Millerovi na tripu. Aby zachránil situaci a vyrovnal účty, musí se David stát pašerákem drog a dopravit Bradovi nejnovější zásilku z Mexika. O pomoc David požádá své sousedy a cynickou striptérku... | Warner Bros.
V čele ptačího týmu snímku Angry Birds stojí Jason Sudeikis coby Red, červený pták, který má problémy se zvládáním hněvu. Danny McBride se představí coby hlas výbušného Bomba. Na straně vepřů se objeví Bill Hader, Maya Rudolph se zhostí role Matildy a Peter Dinklage namluví legendárního orla Mighty Eagle.
Peter Dinklage
Hra o trůny
Snímek, který bude celosvětově distribuovat společnost Sony Pictures, produkuje společnost Rovio. Animačními pracemi pak byla pověřena oscarová společnost Sony Pictures Imageworks. V českých kinech by se Angry Birds měli objevit 30. června roku 2016.