Expendables dorazili do Cannes v tanku a vyměkli: Trojka NEBUDE eRko

Expendables dorazili do Cannes v tanku a vyměkli: Trojka NEBUDE eRko
Expendables byli eRko - tedy krev, násilí, drsné hlášky, nic zjemněné cenzurou. Kolem dvojky chvíli kroužila možnost, že by byl mládeži přístupný, studio ale nakonec od myšlenky upustilo. A vyplatilo se - dvojka vydělala ještě o něco více, než první díl. Trojka má od začátku dobře našlápnuto, neboť se k osvědčené skvadře povedlo uhnat další várku klasiků. Jeden by čekal, že "co funguje, není třeba měnit". Místo toho Stallone v Cannes prohlásil, že třetí díl bude PG-13, tedy mládeži vstup povolen. "Chceme oslovit co největší množství lidí. K eRku to má strašně blízko, věřte mi, je to tam. Myslím si, že to dlužíme budoucí generaci." No, nevím, jak budoucí generace, ale já bych na Stalloneho místě myslel hlavně na žijící fanoušky. Ti již založili na Facebooku stránku, která se snaží celou situaci změnit.
expendables-dorazili-do-cannes-v-tanku-a-vymekli-trojka-nebude-rko-1
"Když jsme natáčeli první film, nevěděl jsem, jakým směrem se přesně vydat. Byl to experiment, mnohem dramatičtější. Ve dvojce jsme zašli příliš daleko v komediální rovině a hláškách. Uvědomil jsem si, že to chci opět trochu zvážnit. Když máte postavu muže a ženy, co se dobře znají, je mezi nimi komediální rovina přirozená, ale když vtipkují akční hrdinové, to moc nemusím. Věřím, že pro trojku jsme našli správný tón," dodal Stallone.
Než propadnete depresím, nezapomínejte, že dvojka měla také "PG-13 taneček" a nakonec z toho nic nebylo. Spekulovalo se, že Stallone chtěl tehdy jen rozvířit mediální vody. Třeba jde tentokrát o to samé. I když jednou Expendables asi vyměknout musí. ERkový žánr nemají studia moc v lásce.
Náladu z téhle zprávy si můžete spravit v galerii článku fotkami z Cannes.
Obrázek článku