Kdo jsou Podfukáři? Král karet, excelentní zloděj, hláškující mentalista a kráska nebojící se nebezpečí

Kdo jsou Podfukáři? Král karet, excelentní zloděj, hláškující mentalista a kráska nebojící se nebezpečí
kdo-jsou-podfukari-kral-karet-excelentni-zlodej-hlaskujici-mentalista-a-kraska-nebojici-se-nebezpeci-3
Michael Atlas
Arogantní, perfektně oblečený a s ostrým jazykem se stane de facto vůdcem Čtyř jezdců. Na střední byl možná jenom geek, který si nemohl najít holku, ale když se naučil pár karetních triků, začal vzbuzovat zájem. A jakmile vstoupí na jeviště, jsou holky jeho a veškerá pozornost upřená na něm.
kdo-jsou-podfukari-kral-karet-excelentni-zlodej-hlaskujici-mentalista-a-kraska-nebojici-se-nebezpeci
Henley Reeves
Isla Fischer
Jako Atlasova dřívější asistentka, Henley nosila jeho pomůcky a nechávala se každou noc přeříznout vejpůl. Nyní, když se může s ostatními rovnat, snaží se svou nespoutanou ženskostí udržet mužská ega v týmu na uzdě. Její smělost a brilantnost nutí Atlase být ve střehu. Teď když se osamostatnila, přerostl jejich vztah v téměř sourozeneckou soupeřivost.
kdo-jsou-podfukari-kral-karet-excelentni-zlodej-hlaskujici-mentalista-a-kraska-nebojici-se-nebezpeci-2
Merritt Osbourne
Woody Harrelson
Zábavný mentalista se sklonem neustále do někoho rýpat. Kdysi býval hvězdou, ale dopadl na dno a musel si vydělávat jako pouliční umělec. Merritt nemá úplně nejčistší minulost. Měl v životě potíže a část jeho života je obestřena rouškou tajemství. Je trochu jako zašlá rocková hvězda, která se snaží vrátit se do svých let slávy.
kdo-jsou-podfukari-kral-karet-excelentni-zlodej-hlaskujici-mentalista-a-kraska-nebojici-se-nebezpeci-1
Jack Wilder
Dave Franco
Služebně nejmladší člen týmu. Je ještě dost mladý a leccos ho ohromí. Vzhlíží k ostatním "Jezdcům" a snaží se jim vyrovnat. Je skvělý kapsář - poprvé ho potkáváme když obírá cestující na New Yorkském trajektu. Jack má talent nechávat věci zmizet a zase se objevovat, stejně jako pro triky a házení s kartami - dovednost, která bude ve filmu překvapivě užitečná.
Více o dalších postavách a celém filmu se dozvíte v našem speciálu.