Televizní legenda se vrátí. Jessica Fletcherová bude vyšetřovat rovnou v kině

Televizní legenda se vrátí. Jessica Fletcherová bude vyšetřovat rovnou v kině
To je vražda, napsala | CBS
Všetečná důchodkyně Jessica Fletcherová se v 90. letech stala pravidelnou součástí většiny českých domácností. Štěbetavá spisovatelka a chodící magnet na záhadná úmrtí byla hlavní postavou krimiseriálu To je vražda, napsala. Ten se mezi lety 1984 a 1996 dočkal celkem 12 sezón. V zámoří se jednalo o velmi sledovaný a populární seriál, jenž si připsal bezpočet cen v čele se Zlatými glóby a Emmy. Sama představitelka hlavní role Angela Lansbury získala nominace na televizní cenu Emmy za každou z natočených sezón, ačkoli nikdy nevyhrála.
To je vražda, napsala
To je vražda, napsala
46%
Po skončení seriálu následovaly čtyři televizní filmy a dokonce i dvě videohry a jedna stolní hra. Na úspěšnou tradici se nyní pokusí navázat Lauren Schuker Blum a Rebecca Angelo chystající nové filmové zpracování. Dvojice scenáristek je zatím podepsaná jen pod hvězdně obsazenou finanční dramedií Peníze těch tupců, jež se v českých i amerických kinech objeví za měsíc.
Jediným dalším dosud známým jménem projektu je podle webu Variety producentka Amy Pascal, dříve hlava studia Sony. V tuto chvíli tedy nevíme, zdali se opět podíváme do vraždami sužovaného městečka Cabot Cove, kde se k nelibosti všech zděšených rezidentů Jessica Fletcherová pohybovala. Ve hvězdách je samozřejmě i jméno její nové představitelky, jelikož Lansbury zemřela loni v říjnu v požehnaném věku 96 let.
To je vražda, napsala
To je vražda, napsala | CBS
Vzhledem k tomu, že Schuker Blum a Angelo momentálně kvůli scenáristické stávce nesmějí na projektu ani pracovat, je průnik čiperné seniorky na stříbrná plátna zatím v nedohlednu. Můžete se však aspoň podívat na náš žebříček nejlepších letošních seriálů.