Monarch: Odkaz monster míří do zničeného San Francisca. První trailer seriálu s Godzillou

Monarch: Odkaz monster míří do zničeného San Francisca. První trailer seriálu s Godzillou
Monarch: Odkaz monster | Apple TV+
Monarch: Odkaz monster
Monarch: Odkaz monster
66%
Nový desetidílný spin-off k filmové sérii o Godzille a Kongovi zavádí publikum do období po bitvě monster, která zdevastovala San Francisco. Příběh sleduje osudy dvou sourozenců, kteří pátrají po spojení jejich rodiny s tajemnou organizací Monarch. Tím postupně rozkrývají mytickou minulost světa monster, o kterém donedávna ještě nikdo nevěděl.
Monarch: Odkaz monster: teaser trailer | Apple TV+
První linka se má odehrávat v padesátých letech, kdy sourozenci kráčí ve šlépějích otce a odkrývají, co má jejich rodina společného s utajovaným Monarchem. Pozdější část se zaměří na události po první Godzille. „Shawovy informace ohrožují Monarch. Odkaz monster vynese na světlo pohřbená tajemství a to, jak se epické události schopné pohnout zemí ozývají v našich životech,“ hlásá oficiální synopse seriálu.
Showrunnery seriálu jsou Chris Black (Odloučení) a Matt Fraction (Hawkeye), první dvě epizody režíroval Matt Shakman (WandaVision). Monarch: Odkaz monster zřejmě vyjde v podobný čas, kdy světová kina vezme útokem nová Godzilla s podtitulem Minus One od mateřské japonské společnosti Toho. Pokračování filmového Monsterversa od studia Legendary je naplánované na 14. března 2024 a půjde o snímek Godzilla x Kong: The New Empire.