Paranoia, agrese, chamtivost. Emily Blunt jako oběť, padouch a Obchodnice s bolestí

Paranoia, agrese, chamtivost. Emily Blunt jako oběť, padouch a Obchodnice s bolestí
Obchodníci s bolestí | Netflix
V hlavní roli kriminálky vycházející z knižní předlohy se představí Emily Blunt jako Liza Drake, okouzlující žena s poněkud neuspokojivým životem. Pro sebe a svou dceru chce vydělat na lepší budoucnost, a tak se stane součástí farmaceutického start-upu. Postupně však vyjde najevo, že se ocitla uprostřed zločinného spiknutí, kde nejde jen o peníze, ale i o život.
Obchodníci s bolestí: teaser trailer | Netflix
Vedle Blunt se obsazení pyšní i jmény jako Chris Evans, Andy Garcia či Catherine O’Hara, pod režií je podepsaný David Yates. Ten se tak po letech strávených se ságou o Harrym Potterovi a třech Fantastických zvířatech konečně dostane k realistickému tématu – a to rovnou značně palčivému, jelikož se vyprávění zaměří na součást americké opioidové krize.
„Zaujal mě farmaceutický svět, zejména jeho spodní patra plná lidí s nízkými příjmy jako třeba obchodních zástupců a prodejních týmů usilujících o vydělávání si na živobytí ve velmi konkurenčním byznysu zaměřeném na lidskou bolest,“ říká Yates v oficiálních materiálech od Netflixu.
Obchodníci s bolestí
Obchodníci s bolestí
67%
První ohlasy můžeme očekávat už za pár dní, 11. září totiž snímek uvidí publikum torontského festivalu. Na Netflixu se jej pak dočkáme 27. října.