Třetí Medvídek Paddington loví hvězdná jména. Možná přijde i Banderas

Třetí Medvídek Paddington loví hvězdná jména. Možná přijde i Banderas
Paddington 2 | Vertical Entertainment
Název Paddington v Peru nám rovnou umožňuje ušetřit čas s vysvětlováním, o čem nový díl bude. Marmeládu milující medvěd se vydá do jihoamerické země, kde bude pátrat po svých dalších příbuzných. Na jeho amazonské dobrodružství samozřejmě stále dohlíží režisér a scenárista Paul King. Kvůli jiným tvůrčím závazkům a zájmům (mezi něž patří již dokončený Wonka) však předal režijní křeslo Dougalu Wilsonovi, jenž se zatím zapsal hlavně jako tvůrce reklam pro prestižní značky typu Apple, IKEA a John Levis.
Paddington 3
Paddington 3
Natáčet se začne v červenci a většina hereckého ansámblu je již známá. Vrátí se samozřejmě Ben Whishaw coby hlas Paddingtona a Imelda Staunton jako jeho teta Lucy. Počítat můžeme i s návratem medvědovy adoptivní lidské rodiny, nebudou tedy chybět Hugh Bonneville, Julie Walters, Jim Broadbent, Madeleine Harris a Samuel Joslin.
Paddington 2 | Vertical Entertainment
Variety nyní zjistilo, že by se ke štábu měly přidat i některá velká jména a obsadit vedlejších role. Oscarová a velmi žádaná herečka Olivia Colman ztvární tamější matku představenou, jež s kytarou v ruce vede medvědí domov důchodců. Antonio Banderas se ve filmu objeví jako lodní kapitán, který se plaví po Amazonce a pomůže našim hrdinům. Rachel Zegler, jež si odnesla Zlatý glóbus za svou roli ve Spielbergově interpretaci West Side Story, si pa zahraje jeho dceru.
Změna režiséra, navíc bez zkušenosti s režií celovečerního filmu, samozřejmě vyvolává nedůvěru. Nevíme také, jak bude snímek vypadat, když ho tvůrci připravují s vědomím toho, že se tahle značka stala světovým fenoménem. Zvládnou nabídnout další bezprostřední a vtahující dobrosrdečnou podívanou, nebo se budou snažit naplnit očekávání a Paddington začne vypadat strojeně? Na výsledek si ještě přinejmenším rok počkáme.