Addicted: Propadák z roku 2014 o posedlosti sexem nečekaně válcuje český Netflix

Addicted: Propadák z roku 2014 o posedlosti sexem nečekaně válcuje český Netflix
Addicted | Lionsgate
Hlavní hrdinkou příběhu je galeristka Zoe (Sharon Leal), která má na první pohled vše, co si může přát:⁠ vzkvétající kariéru, milujícího manžela a dvě krásné děti. Přesto neodolá a začne si aférku s talentovaným malířem Quintonem (William Levy). Jak Zoe pomalu ztrácí kontrolu nad svým životem a stále víc propadá své tajné vášni, vydává se na cestu, kterou by nemusela přežít.
Addicted: trailer | Lionsgate
Studio u Addicted slibovalo žhavou dramatickou podívanou, která se chtěla svézt na vlně tehdy populární (u nás dodnes nicméně nepříliš známé) knižní série. Ve filmu je prý jakási snaha o upozornění na to, jak může být závislost na sexu nebezpečná. Výsledkem je však podle dobových ohlasů jen laciný erotický thriller s televizní vizáží. Ostatně, na webu Rotten Tomatoes mu svítí nelichotivá číslovka 7 % a celosvětově si snímek odnesl z kin pouhých 17 milionů dolarů.
Addicted
Addicted
50%
Netflix nyní dal Addicted druhou šanci uvedením na své platformě v Česku a okamžitě si získal zájem diváků a divaček, neboť skončil na čtvrtém místě nejsledovanějších filmů minulého týden. Že by šlo o jeden z kousků, které potřebovaly uzrát, aby je publikum docenilo? Posuďte sami a dejte nám vědět.
Pokud jsou podobné filmy vaším šálkem čaje, filmových Padesát odstínů šedi najdete na Netflixu, Prime Video a SkyShowtime, dvojku Padesát odstínů temnoty na Prime Video a SkyShowtime. Finále trilogie Padesát odstínů svobody momentálně žádná streamovací služba bohužel nenabízí.