Kinobox v Edisonu: Získejte lístek na promítání nesmrtelného Titanicu ve 3D

Kinobox v Edisonu: Získejte lístek na promítání nesmrtelného Titanicu ve 3D
Titanic | Paramount Network
I tento měsíc budete mít v rámci cyklu Kinobox v Edisonu možnost vydat se zdarma do stylového pražského kina na projekci jedinečného snímku. Ve středu 15. února od 18:30 hodin můžete vidět slavný snímek Titanic, a to ve velmi speciální verzi.
Titanic
Titanic | Paramount Network
Filmový Titanic totiž slaví 25. výročí. Při této příležitosti se režisér a scenárista James Cameron rozhodl představit věhlasné dílo v dosud neviděné podobě pod názvem Titanic: 25. výročí. Epickou romanci si můžete vychutnat ve 3D a navíc s vysokosnímkovou frekvencí, která mnoho diváků a divaček zaujala už u nedávného druhého Avatara. Film se trojdimenzionálně promítal už v roce 2012, hlavní novinkou je tedy remasterování do 4K kvality a vyšší počet snímků u některých scén. Celkem 194 minuty dlouhý snímek promítneme v anglickém jazyce s českými titulky.
Jedenácti Oscary oceněný film, který více než dekádu okupoval čelo žebříčku kasovně nejúspěšnějších filmů všech dob, můžete v této podobě vidět v kinech od 9. února. Díky Kinoboxu jej však můžete zhlédnout zcela zdarma. Projekci uvede Martin Svoboda z redakce Kinoboxu a po skončení snímku o něm povede diskusi s šéfredaktorem Kamilem Filou.
Kate Winslet, Leonardo DiCaprio
Titanic

Jak se dostat na projekci?

Čtenáři a čtenářky webu Kinobox.cz mají možnost tento snímek vidět zadarmo. Podmínky jsou stejné jako minule. Stačí mít vytvořený účet na našem webu a ohodnotit během posledního měsíce alespoň pět filmů či seriálů z naší databáze. Pokud tyto podmínky splňujete (nebo jejich naplnění věnujete pár minut času), stačí vyplnit tento formulář. Máme k dispozici 25 vstupenek, takže neváhejte – odměnění budou nejrychlejší z vás.
Titanic
Titanic | Paramount Network

Kinobox v Edisonu

Edison Filmhub najdete v srdci Prahy mezi hlavním nádražím a Jindřišskou ulicí. Za svůj název nevděčí nikomu menšímu než průkopnickému vynálezci Thomasi A. Edisonovi, mimochodem jednomu z prvních filmových tvůrců. Kino se totiž nachází v Edisonově transformační stanici, nepřehlédnutelné funkcionalistické stavbě, jež patří do fondu UNESCO.
Další projekce bude následovat v březnu, proto bedlivě sledujte náš web a sociální sítě, kde najdete aktuální informace.

Kinolog: Film, který zabil kariéru Brada Pitta. Dekadentní Babylon je pro otrlé znalce

Retro velkofilm Babylon odehrávající se ve 20. letech minulého století stál asi 80 milionů dolarů a je to jeden z největších komerčních propadáků roku. Jenomže má i nominace na Oscary a část recenzentské obce ho považuje za jeden z nejlepších „filmů o filmu“, jaké kdy vznikly.