Jack a Rose by se nestačili divit. Nový filmový Titanic je krvavý horor, kde řádí duchové

Jack a Rose by se nestačili divit. Nový filmový Titanic je krvavý horor, kde řádí duchové
Titanic 666 | Tubi Originals
Tvůrci svůj nový snímek popisují následovně: Sto deset let po osudné cestě svého jmenovce se loď Titanic III vydává s pasažéry na místo původní tragédie. Ačkoli je tato mamutí výletní loď věrnou replikou originálu, je postavena s využitím nejmodernějších technologií, které zajišťují, že nemá šanci se potopit. Když však Titanic III dorazí na určené místo, začnou se dít podivné události – temné síly z hlubin vyplouvají na povrch, terorizují všechny na palubě a hrozí, že se jedna z největších katastrof historie bude opakovat.
Asi si říkáte, jak absurdně to celé zní. A to jste ještě neviděli oficiální trailer.
Titanic 666
Asi nemá smysl zastírat, že Titanic 666 není žádným sofistikovaným volným pokračováním majstrštyku Jamese Camerona (i když si umím představit, že by Železný Jim takovou žánrovou otočku ustál). Jde o dílo lidí, kteří obvykle své kousky produkují pro společnost The Asylum, jež točí ty úplně nejlacinější blockbustery vůbec. Režisér Nick Lyon má na kontě filmy s všeříkajícími názvy jako Planetární masakr, Smrtící bouře, Odpočet do katastrofy a podobně. Zkrátka a dobře, žádná kvalitka nás tu podle všeho nečeká.
Hororů na lodích nicméně vzniká pohříchu málo, takže by fanoušci žánru, navzdory všem výstražným znamením, mohli Titanic 666 s určitou zvědavostí vyhlížet (sám mám nemalé nutkání tuhle plavbu podniknout). Streamovací služba Tubi však zatím v České republice nemá zastoupení. Jsme si ale jistí, že film s podobně výživným námětem si svou cestičku k publiku u nás najde.
jack-a-rose-by-se-nestacili-divit-novy-filmovy-titanic-je-krvavy-horor-kde-radi-duchove
Titanic 666 | Tubi Originals