Hvězdy Pulp Fiction se po letech sejdou ve společném akčňáku. A půjdou si po krku!

Hvězdy Pulp Fiction se po letech sejdou ve společném akčňáku. A půjdou si po krku!
Pulp Fiction: Historky z podsvětí | Miramax
Jak již napovědělo úvodní foto, zmíněnou dvojicí jsou Bruce Willis a John Travolta. Přestože je všeobecně známá hlavně jejich společná práce na Pulp Fiction, pánové mají ve filmografii hned tři společné zářezy. Willis totiž namluvil mimino v prvních dvou dílech série Kdopak to mluví, kde hrál Travolta hlavní roli. Novinka Paradise City je tak jejich čtvrtou spoluprací.
John Travolta
Kdopak to mluví
Snímek se začíná natáčet v těchto dnech na Havaji, přičemž Willis si ve filmu zahraje lovce odměn, který chce pomstít vraždu svého otce. Za jeho smrtí stojí mafiánský boss v podání Travolty, jenž vládne havajskému podsvětí.
Tvůrci svůj projekt přirovnávají k Miami Vice, akorát s lovci odměn místo policajtů, přičemž režii připadla nadějnému Chucku Russellovi. Ten sice v posledních letech nic moc dobrého nenatočil (například pět let stará Já, pomsta s Travoltou), pořád jde ale o člověka, který má ve své historii kousky jako Maska, Likvidátor nebo Král Škorpion. To je o poznání jiný level, než s jakými patlaly hlavně Willis v poslední dekádě ztrácí svůj herecký čas...
...i když i ti bohužel nechybí. Paradise City totiž napsali a produkují Corey Large a Edward Drake, kteří s Willisem natočili Cosmic Sin, Breach a řadu dalších kousků, které teprve na premiéru čekají a už teď je vyhlížíme s obavami. Takže ano, velké naděje do Paradise City nevkládáme. Ale třeba z filmu vyleze aspoň snesitelný žánrový průměr. To zas tolik nechceme, ne?
Kosmický hřích
Cosmic Sin | 308 Ent