Natáčí se nový film se Spider-Manem. Tom Holland sdílí první fotku a stěžuje si na Tonyho Starka

Natáčí se nový film se Spider-Manem. Tom Holland sdílí první fotku a stěžuje si na Tonyho Starka
Spider-Man | Marvel Studios
To mu ovšem nebrání, aby se se svými fanoušky nepodělil o fotografii z natáčení, na které je jasně patrné, že opatrnosti není nikdy dost (než jednu masku, je lepší si vzít rovnou dvě). Ostatně, ani ta nejmodernější technologie nemusela s koronavirem počítat, vždyť kromě pár zasvěcených lidí o něm většina z nás dosud neměla ani páru. Tony Stark je sice filantrop, miliardář, vizionář a neuvěřitelný vynálezce, ale taky nemusel vzít v potaz všechna rizika.
ani-pokrocila-technologie-tonyho-starka-nedokaze-spider-mana-ochranit-prasknul-to-na-nej-sam-tom-holland-na-nove-fotce-z-nataceni
Spider-Man během natáčení | Tom Holland/Instagram
Název i zápletka třetího filmového Spider-Mana jsou stále drženy v tajnosti, víme ale, že se k Peteru Parkerovi (Holland) připojí Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) a že jejich protivníkem bude Electro v podání Jamieho Foxxe. Před Peterem je navíc s ohledem na události z Daleko od domova ještě jeden poměrně velký úkol - očistit své jméno. Pomáhat mu v tom budou kamarád Ned (Jacob Batalon) a milovaná MJ (Zendaya).
Termín premiéry Spider-Mana 3 se již třikrát posouval. Nejdříve z 16. července 2021 na 5. listopadu a pak na 17. prosince 2021. Poslední termín prozatím platí.