Finální trailer epické sci-fi Tenet je tady!

Finální trailer epické sci-fi Tenet je tady!
Tenet (2020) | Warner Bros.
Toužebně vyhlížená a několikrát odložená sci-fi novinka Christophera Nolana už je skutečně za rohem a tak nervozita všech, kteří se na ni těší, pochopitelně roste. Navíc když se objevily první zahraniční ohlasy, které ji (nepřekvapivě) vesměs hodně chválí. A těch pár, které ne, si stěžují na to, že je film prý příliš komplikovaný, vyčerpávají a dějově místy přeplněný. Inu, uvidíme, každopádně podobné výtky by se daly směřovat k většině Nolanovy filmografie. Na druhou stranu, známý filmař je oblíbencem mnoha diváků z velké části právě proto, že se nespokojuje s banálními, tuctovými a snadno předvídatelnými zápletkami a scénáři.
Tenet
Na zkrácení čekání si pro nás tvůrci přichystali tříminutový finální trailer, jenž je nabitý desítkami lákavých záběrů a opatřen nečekaným hudebním doprovodem, který ale upoutávce na atraktivitě rozhodně neubírá.
Marketingovou kampaň tedy máme za sebou, teď už je na řadě film samotný. Snad se těch pár zklamaných recenzentů mýlí a nás tak v kině čeká nejen mohutná, ale hlavně kvalitní podívaná. Recenze vyjde co nejdříve to bude možné.
Tenet má premiéru ve čtvrtek 27. srpna.
John David Washington, Robert Pattinson
Tenet