Trailer: Bratranci z komiksového universa využijí superschopnosti ke zločinu

Trailer: Bratranci z komiksového universa využijí superschopnosti ke zločinu
Code 8 | Elevation Pictures
Bratranci Stephen a Robbie Amellovi jsou fanouškům komiksů dobře známí ze seriálového světa Arrowverse (první jmenovaný hraje Arrowa, druhý Firestorma). Nově se upsali sci-fi projektu Code 8, který zkouší uchopit superhrdinské téma z trochu jiného konce a navíc přidává sci-fi koření:
Code 8
Nejde o vyloženě novou věc. Snímek vychází ze stejnojmenného kraťasu z roku 2016, který oslnil fanoušky žánru natolik, že se následně rozjela crowdfundingová kampaň, na které se povedlo zafinancovat celovečerák (respektive, jestli jsem to správně pochopil, prodlouženou verzi kraťasu, který by měl ve víceméně nezměněné podobě být součástí zmíněného filmu).
Zajímavostí je, že si oba bratranci zahráli již v kraťasu, Stephenu tvář byste ale hledali marně - ten si střihl jednoho z policejních robotů. Pro filmovou verzi už dostal hranou roli. Pokud vás kraťas zajímá, najdete ho celý níže na konci článku. Pokud jde o samotný film, první ohlasy mluví o lehkém nadprůměru, své fanoušky by si ale tahle podívaná najít měla. Z ostatního obsazení je třeba zmínit Sunga Kanga (série Rychle a zběsile), jehož agent Park půjde hrdinům po krku. Code 8 dorazí do amerických kin 13. prosince.

Původní celý krátký film Code 8:

Code 8