Trailer: Sylvester Stallone má před sebou třetí Plán útěku

Trailer: Sylvester Stallone má před sebou třetí Plán útěku
Plán útěku 3 | Lionsgate
Trojku totiž nenatočil žádný céčkový patlal, ale zkušený John Herzfeld (15 minut s Karlem Rodenem). A první trailer jednoznačně působí použitelně:
Je bez debat, že do jedničky má tahle podívaná pořád hodně daleko, současně ale nevypadá tak amatérsky, jako loňská bolest, která se s přehledem zařadila mezi Stalloneho nejhorší filmy vůbec. Nejnovějšímu pokračování jednoznačně prospělo, že není zařazeno do high-tech vězení, takže z toho snížený rozpočet tolik netrčí. Teď jen, aby ta akce tentokrát za něco stála. Další nudný odpad se Slyem vážně fanoušci nepotřebují.
Třetí díl známé akční série, v níž se Sylvester Stallone dostává z extrémně zabezpečených vězení. V Plánu útěku 3 expert na útěky Ray Breslin (Stallone) se svým týmem hledá ztracenou dceru zámožného klienta. Zdánlivě jednoduchý případ se zkomplikuje ve chvíli, kdy je Breslinova milá unesena a následně držena v obrovském vězení Ďáblova stanice.
Plán útěku 3 je sice určen pro videotrh, podobně jako jeho předchůdce se ale v některých zemích dočká premiéry v kinech. Dvojka byla mimo jiné uvedena i u nás. Zda to bude stejné s třetím dílem, to v tuhle chvíli nevíme. V Rusku a Nizozemsku se film do kin podívá v druhé polovině června.
Plán útěku 3
Plán útěku 3