Dětská hra: Nové promo prodává vraždící hračku jako kamaráda do každé rodiny

Dětská hra: Nové promo prodává vraždící hračku jako kamaráda do každé rodiny
Dětská hra (2019) | Orion Pictures
Předně můžeme zapomenout na nějaké voodoo, místo toho nás čeká příběh nebezpečné oživlé techniky. Nejenže to vykrádá Terminátora, ale pořád mám vnitřně pocit většího cukání z hračky, která je díky rituálu posedlá duší vraha, než z kousku, jemuž někdo v rámci programu nastavil "zabij je všechny".
Druhou překvapivou změnou je, že se panenka nebude jmenovat Chucky ale Buddi. To vede k otázce, proč má film vlastně název Dětská hra. S takovou mohli tvůrci klidně jít vlastní cestou. Již na konci minulého roku studio sérií plakátů "Kupte si Buddiho na Vánoce" naznačilo, že půjde v případě marketingu hravou cestou. A dnes to ve velkém potvrzuje - nově vypustilo virální video, v němž diváky láká na nákup nejlepší moderní hračky na trhu:
Chápu to pojetí, jen to celé nějak postrádá šťávu. Tohle jsme v různých obměnách viděli již nespočetněkrát. Doufejme, že výsledný film bude s tématem pracovat vynalézavěji (když už ho tak razantně překopává).
Nová Dětská hra nemá české datum premiéry. Na sousedním Slovensku se s Buddim seznámí 15. srpna. Režíruje Lars Klevberg (horor Polaroid) podle scénáře Tyler Burton Smith (hry Quantum Break a Sleeping Dogs).
Dětská hra
Dětská hra (2019)