Stalloneho Plán útěku 2 má první trailer a špatnou zprávu pro fanoušky

Stalloneho Plán útěku 2 má první trailer a špatnou zprávu pro fanoušky
Escape Plan 2: Hades | Lionsgate
Začneme tím, proč jste na článek pravděpodobně všichni klikli - trailerem:
Plán útěku 2
Jak jste sami pravděpodobně z upoutávky pochopili, čeká nás tentokrát vizuálně skromnější podívaná. Plán útěku měl rozpočet 50 milionů dolarů, dvojka si musí vystačit jen s 20. Tomu odpovídá i výběr režiséra, který je z druhé cenové. Plán útěku 2 (v originále Escape Plan 2: Hades) natočil Steven C. Miller, jehož jméno něco řekne leda fanouškům Bruce Willise, kteří ještě nad svým oblíbencem nezlomili hůl - právě Miller s Willisem natočil tři videobéčka z poslední doby. Extraction byla čirá zoufalost, na Marauders už se dalo dívat a First Kill byl dokonce hodně slušnou žánrovou jednohubkou.
Při troše štěstí se Miller v případě pokračování Plánu útěku vybičuje k ještě lepšímu výkonu (zatím lze mluvit o vzestupné tendenci). Dobré je, že u projektu zůstal scénárista Miles Chapman, který napsal i první díl.
Plán útěku 3: Sylvester Stallone bude utíkat z věznice Shawshank
Filmy12. 2. 2018
Plán útěku 3: Sylvester Stallone bude utíkat z věznice Shawshank
Stallone je zpátky roli Raye Breslina a i když se původně mluvilo o tom, že předá útěkové žezlo někomu novému (a on bude jen asistovat v pozadí), nakonec jde znovu o hlavní roli. Vrací se i 50 Cent, nové postavy naopak zastupují Jaime King (Goldie a Wendy ze Sin City) a Dave Bautista (Strážci Galaxie). Příběh se točí okolo Breslinova spolupracovníka, jehož někdo unese a umístí do supermoderního vězení. To ovládá umělá inteligence, která by měla být schopná nějakým způsobem měnit strukturu věznice.
A teď k té horší zprávě - film se podle všeho vůbec nepodívá do českých kin. V Americe putuje rovnou na video a mluví se o tom, že práva na distribuci převzal Netflix. Což má alespoň tu výhodu, že si fanoušci budou moci v den premiéry užít nového Stalloneho v pohodlí svého obývacího pokoje.
Obavy, že Plán útěku 2 bude béčko určené přímo na video, se každopádně naplnily. Teď můžeme jen doufat, že bude snad alespoň hodně zábavné.
Vyjma druhého dílu mají mimochodem filmaři natočený již třetí díl - jmenuje se Escape Plan 3: Devil's Station a vyjít by měl v průběhu příštího roku.
stalloneho-plan-uteku-2-ma-prvni-trailer-a-spatnou-zpravu-pro-fanousky
Escape Plan 2: Hades | Lionsgate