Krokodýl Dundee: Falešný film odhalil trailer a jsou v něm snad všichni, i Wolverine a Harley Quinn!

Krokodýl Dundee: Falešný film odhalil trailer a jsou v něm snad všichni, i Wolverine a Harley Quinn!
Margot Robbie zveřejnila na svém Instagramu fotku s Paulem Hogenem (Krokodýl Dundee) |
Naopak, to nejlepší teprve přišlo - plnohodnotný trailer! A protože je Krokodýl Dundee opravdová legenda (v Austrálii dvojnásobná), nechala se k účasti ve fiktivním filmu ukecat snad každá významnější hvězda, která to v posledních letech dotáhla "od klokanů" až do Hollywoodu. Však se podívejte sami:
Tourism Australia: Dundee - The Son of a Legend Returns Home
Takže "hrají" Danny McBride, Chris Hemsworth, Liam Hemsworth, Hugh Jackman, Margot Robbie, Ruby Rose, Russell Crowe, Isla Fisher, Luke Bracey a Jessica Mauboy. Paradoxně stále absentuje Paul Hogan (Dundee), s nímž nahodila na svůj Instagram fotku Robbie. Vzhledem k tomu, že by se propagační spoty s Dundeem, jejichž smyslem je nakopnout zájem o turismus v Austrálii, měly pouštět na Super Bowlu, spekuluje se, že se Dundee objeví až ten večer (ať už fyzicky nebo v nějakém dalším klipu).
Když člověk vidí, kolik energie a humoru z upoutávky vyzařuje, je jednomu až líto, že jde o "pouhou" reklamu. Je nicméně otázkou, jestli u toho zůstane. Vize nového filmu s Krokodýlem Dundeem vyvolala mezi fanoušky tak silnou odezvu, že se jím dost možná začnou filmová studia skutečně zabývat.
Níže najdete ještě scénku, v níž se Dundee Junior pokouší po vzoru svého otce ovládat divou zvěř silou myslí. A podle očekávání mu to moc nejde.
Tourism Australia: Dundee - The Son of a Legend Returns Home