Kobra: Dočkají se konečně fanoušci drsnějšího prodlouženého sestřihu?

Kobra: Dočkají se konečně fanoušci drsnějšího prodlouženého sestřihu?
Kobra
Kobra to sice v recenzích schytala, v kinech šlo ale o hit. Navzdory tomu, že bylo v plánu pokračování, na dvojku nikdy nedošlo. Dočkáme se nápravy? Možná. Sylvester Stallone, který se v posledních letech rád vrací ke svým postavám, nahodil před nějakou dobou na svůj Facebook následující status.
stallone-drazdi-fanousky-ze-by-se-mohl-vratit-jako-kobra
ZLOČIN JE NEMOC... flashback nebo comeback?
Sly má fanoušky rád a je jisté, že když je podobně dráždí, nějaký význam to mít bude. Nabízí se tři varianty, jak si status vyložit. Tou první je, že oblíbený herec zkouší, zda by vůbec někdo měl o návrat Kobry zájem (a odezva byla mezi fanoušky více než dobrá). Případně už se na pokračování sám pracuje a jde o první lákadlo, které nás má připravit na oficiální oznámení dvojky.
Třetí variantou je možnost, že bychom se konečně dočkali prodlouženého sestřihu původního filmu. Kobra šla do amerických kin v roce 1986 a byla razantně zkrácena (mimo jiné proto, že sálů tehdy nebylo moc a kratší stopáž zajišťovala, že se film mohl hrát více než jednou denně v tom samém kině). Mezi fanoušky nicméně koluje vzácný workprint, která má o cca 30 až 40 minut více než známá verze. A také podstatně násilnější nádech.
Obrázek galerie #1
Sylvester Stallone
Brigitte Nielsen