Charlie Sheen a Whoopi Goldberg společně natočí drama o 11. září

Charlie Sheen a Whoopi Goldberg společně natočí drama o 11. září
Tentokrát nás čeká poměrně netradiční tandem, který na filmovém plátně 11. září prožije. Budou jimi Whoopi Goldberg a Charlie Sheen, což je na první dobrou ta nejméně pravděpodobná kombinace, kterou bychom u podobné látky očekávali. Přesto to není tak pitomý nápad, jak by se mohlo zdát.
Sheen i Goldberg jsou možná zapsáni u diváků především v komických rolích, oba ale mají bezpochyby dostatek talentu na podobně dramatickou látku. Vidět je ve vážnější poloze by mohlo být osvěžující, protože to od nich nikdo nečeká. Snímek prostě pojmenovaný Nine Eleven navíc bude mít zajímavé prostředí - jeden z výtahů World Trade Center, kde je uvízlá pětice nešťastníků. Není nicméně jisté, zda právě je si Sheen s Golberg zahrají.
Není těžko si představit, že by - při správném uchopení - mohlo jít o stejně intenzivní filmový zážitek, jakým byl Let číslo 93 od Paula Greengrasse (ta bezvýchodnost situace je již ze zápletky téměř hmatatelná). Uvidíme, jak si režisér/scenárista Martin Guigui s látkou poradí. Na průlom zatím čeká.