Sedmý syn loví duchy v IMAXu. Buďte u toho a vyhrajte lístky do kina.

Sedmý syn loví duchy v IMAXu. Buďte u toho a vyhrajte lístky do kina.
sedmy-syn-lovi-duchy-v-imaxu-budte-u-toho-a-vyhrajte-listky-do-kina
Oficiální text distributora: Příběh Sedmého syna se odehrává v dobách, kdy kladní hrdinové už skoro leželi na lopatkách a zoufale čekali na legendárního hrdinu, který by je spasil. Režisér Sergej Bodrov natočil film jako napínavé epické fantasy, v němž proti mečům, odvaze a odhodlání stojí mocná černá magie a armáda nestvůr. Rytíř John Gregory (Jeff Bridges) byl posledním žijícím členem řádu válečníků, kteří po staletí chránili svět před silami temna. Byl to on, kdo jim mohl zasadit smrtelnou ránu, když ulovil Královnu čarodějnic (Julianne Moore). Stačilo ji zabít. On se do ní místo toho zamiloval a místo smrti pro ni zvolil vězení, z něhož nebylo úniku. Pouze zdánlivě...
V pražském IMAXu si fantasy snímek plný magie a příšer můžete užít od 8. ledna. Ve 3D projekci s českými titulky, což je tuzemský unikát. 3D projekce v ostatních kinech budou opatřeny dabingem.
Sedmý syn
Zaujal vás Sedmý syn? Potom pro vás máme soutěž o 5x2 lístky do pražského IMAXu, případně o vstupenky do sítě multikin Cinema City (Praha, Brno, Liberec, Plzeň, Pardubice, Ústí nad Labem, Ostrava).
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do neděle 11. ledna 2015 do 23:59 ohodnoťte a okomentujte (minimálně 250 znaky) na portálu Kinobox.cz alespoň tři filmy z databáze a na e-mail soutez@kinobox.cz nám zašlete váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.