Že by se v Sony konečně rozhoupali k natočení Amazing Spider-Man 3?

Že by se v Sony konečně rozhoupali k natočení Amazing Spider-Man 3?
Přestože to už skoro vypadalo jako věc zametená pod koberec, nakonec by mělo dojít na přímé pokračování (=trojku) zrestartované pavoučí série.
Ano, je to nejlogičtější volba, studio ale dlouho zápasilo s vlastní neschopností hrdinu řádně využít. Oba díly nové série zůstaly v tržbách za očekáváním a to samé platí o ohlasech. Jisté váhání proto bylo na místě. Od začátku se ale dalo čekat, že jde o divadélko. Začínat od začátku a pokládat základy další (již třetí) série? To by udělal jen skutečný masochista. Vzdát se značky? Bez šance. Ať už měli v Sony jakkoli divoké plány, skončili u pohodlného řešení - společnost Bill Beckman Casting právě oznámila, že hledá herce a herečky ve věku 18-65 let pro Amazing Spider-Man 3.
Castingový formulář navíc potvrzuje některé zatím neuvedené detaily. Andrew Garfield si přirozeně zopakuje roli Spider-Mana, počítá se však i s návratem Danea DeHaana aka Green Goblina. Natáčení bude probíhat v Atlantě a zatím velmi strohý popis děje uvádí, že bude "Peter Parker/Spider-Man čelit nové nebezpečné výzvě při ochraně New Yorku".
O premiéře filmu zatím nepadlo ani slovo, rozhodně se ale nestihne původně plánované datum, které by třetího Spider-Mana vehnalo do kin již příští rok.