Známe obsazení nejnovější tarantinovky Osm hrozných

Známe obsazení nejnovější tarantinovky Osm hrozných
Quentin Tarantino
Jsou jimi: Samuel L. Jackson (Nespoutaný Django) v hlavní roli Marquise Warrena, Kurt Russell (Útěk z New Yorku) jako John "The Hangman" Ruth, Jennifer Jason Leigh (Svatba podle Margot) coby Daisy Domergue, Walton Goggins (Predátoři) získal roli Chrise Mannixe, Demián Bichir (Za lepší život) bude Bob, Bruce Dern (Nebraska) Sanford Smithers, Tim Roth si střihne Oswalda Mobraye a Michael Madsen Joea Gagea (oba hráli v Gaunerech).
Jako poslední by se měl k projektu připojit stále populárnější Channing Tatum, pro něhož by šlo o první film, na kterém by s Quentinem Tarantinem spolupracoval. Ten původně nechtěl snímek natáčet, jelikož jeho scénář unikl před pár měsíci na internet, což kultovního tvůrce přirozeně hodně naštvalo. Později scénář s několika přáteli veřejně četl v divadle, následně už měl cukání a uvažoval o tom, zda text nezveřejnit alespoň knižně nebo jako divadelní hru. Nakonec naštěstí na Comic-Conu ohlásil, že se točit bude.
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino
První klapky westernu The Hateful Eight, který se odehrává několik let po občanské válce, padnou začátkem příštího roku a natáčet se bude ve formátu 70mm. Do kin by měl dorazit téhož roku, to se ale může ještě změnit.