Robert Downey Jr. chce, aby Iron Mana 4 režíroval Mel Gibson

Robert Downey Jr. chce, aby Iron Mana 4 režíroval Mel Gibson
V rozhovoru pro Deadline herec nečekaně potvrdil, že Iron Mana 4 natočí v případě, pokud ho zrežíruje Mel Gibson. A v Marvelu mají problém.
Samozřejmě ne v rámci získání Gibsona. Ten by určitě na nabídku bez váhání kývl. Vtip je v tom, že má tak špatnou reputaci, až už s ním vlastně nikdo dělat ani nemůže (pokud nechce negativní reklamu). Sám Downey nicméně moc dobře ví, jaké je to ocitnout se na seznamu odsouzených (svého času ho díky problémům s drogami nechtěli vůbec nikde) a protože jsou s Gibsonem staří kamarádi, chtěl by mu pomoci. Což se dá chápat.
robert-downey-jr-chce-aby-iron-mana-4-natocil-mel-gibson
Robert Downey Jr. a Mel Gibson se společně sešli na plátně v roce 1990 v akční komedii Air America.
V Marvelu se musí nyní postavit možnosti, že by své know-how spojili s Gibsonovým jménem. Mluvíme tu o firmě, která si zakládá na politicky korektní zábavě pro celou rodinu. A Gibson nemůže být téhle auře vzdálenější. Na druhou stranu by se nemuseli bát o výsledek - režírovat filmy rozhodně umí.
Protože u nás nějaké větší pobouření okolo bývalého Šíleného Maxe nemáme (upřímně, proč taky, kdo se někdy neopil a "nedělal bordel"), osobně se nechám opájet myšlenkou, že by Iron Man 4 skutečně vznikl v jeho režii. Ještě by si mohl střihnout záporáka a bylo by to přímo dokonalé!